Ny

Hur stort ar bagageutrymmet?

Hur stort är bagageutrymmet?

Bagageutrymmet mäts i liter enligt en särskild mätnorm. Oftast handlar det om mätnormen VDA. För att mäta hur mycket bagageutrymmet sväljer används träbitar som mäter 200 x 50 x 100 millimeter – alltså en miljon kubikmillimeter, eller en liter. (Oftast görs detta i en dator och inte i verkligheten.)

Vilken SUV har störst bagageutrymme?

Om du föredrar mellanstora SUV:er ska du se till att kolla in Volkswagen Atlas med ett bagageutrymme på 29,9 kubikmeter eller Hyundai Palaside med ett bagageutrymme på 26,2 kubikmeter. Om du vill ha en strikt 2-sitsig mellanstor SUV är den med störst bagageutrymme Hyundai Santa Fe med 25,3 kubikfot bagageutrymme.

Vilken Familjekombi?

Vilken är bästa familjebilen för dig?

  1. Volvo V60. V60 är uppföljaren till klassiska V70 som så länge stod som symbol för svensk familjebil.
  2. Kia Cee’d SW.
  3. Ford Focus kombi.
  4. Peugeot 308 SW.
  5. Skoda Octavia.
  6. Volkswagen Passat.
  7. Toyota Corolla Touring Sports.
  8. Audi A4 Avant.

Vilken Toyota har störst bagageutrymme?

SUV Toyota Highlander Hybridbilen Toyota Highlander är en nykomling till Europa i år, och är alltså Toyotas största SUV med en längd på 4950 mm. I Toyota Highlander finns det totalt tre sätesrader, vilket möjliggöra sittplatser för 7 personer och den har dessutom ett bagageutrymme på 1 909 liter.

Vilka bil har störst bagageutrymme?

I topp återfinns Mercedes E-klass och den har mest utrymme bak. Med baksätena i uppe kan man peta in 695 liter och fäller man ner sätena – då mäktar Mercas storkombi med hela 1 950 liter. Inte nog med att det är klassledande – ingen av konkurrenterna är i närheten av samma volym.

Vilken bil har störst bagageutrymme?

Volvo XC90 har det största bagageutrymmet bland våra bilmodeller och ger dig 692 liter lastutrymme. Näst rymlig är Volvo V90 med 560 liter, följt av V60 med 529 liter.

Share this post