Blogga

Ar Multigyn bra?

Är Multigyn bra?

Efter månader av lukt och flytningar, testade jag denna och efter bara någon dag blev det bättre. Superbra produkt! Jag hade svamp och den försvann på 3 dagar av att ha använt denna dag och kväll. Om jag har lite klåda eller känner att något att i obalans så smörjer jag på lite och det försvinner på direkten.

Kan bakteriell vaginos ge urinvägsinfektion?

Vad förändringarna i bakteriefloran beror på vet man inte men man vet att risken för bakteriell vaginos ökar med oskyddad sex med många olika partners. Symtomen är framför allt illaluktande flytningar samtidigt som risken för urinvägsinfektion och andra infektioner ökar.

Hur ofta kan man använda multi gyn?

Dosering & användning. Du kan använda ActiGel så ofta du behöver och vill för att motverka eller förebygga besvären. För behandling av vaginala obehag rekommenderar vi att du använder Multi-Gyn ActiGel i 5 dagar, två gånger om dagen för att upprätthålla en hälsosam pH-nivå i din vagina.

Hur använder man multi-gyn?

Bruksanvisning Använd Multi-Gyn ActiGel så ofta du vill, varje gång du upplever eller vill förebygga besvär såsom klåda, känslighet eller irritation. För behandling av bakteriell vaginos (BV) med oönskade flytningar och/eller lukt, applicera i vaginan minst två gånger om dagen i riklig mängd under minst fem dagar.

Hur använder man multi-gyn ActiGel?

För att behandla bakteriell vaginos måste du använda Multi-Gyn ActiGel minst två gånger om dagen i 5 dagar i rad. Om dina besvär är borta efter de fem dagarna behöver du inte använda hela förpackningen.

Hur vet man att bakteriell vaginos är borta?

Bakteriell vaginos behandlas med antibiotika som kan tas på olika sätt. Antingen tas antibiotikan oralt i form av tabletter, genom att en vaginalkräm smörjs i slidan eller i form av vagitorier som förs in i slidan. Risken för återfall är hög och ibland kan du behöva behandla flera gånger innan symptomen försvinner.

Hur använder man multi-gyn FloraPlus?

Multi-Gyn FloraPlus är en prebiotisk vaginalgel som förs in i vaginan med hjälp av en engångstub. Använd 1 engångstub innan du går och lägger dig, 5 dagar i rad. Som förebyggande behandling vid återkommande svampinfektioner kan en tub användas var 3é dag.

Share this post