Populära

Hur anvander man Colorista washout?

Hur använder man Colorista washout?

Applicering är superlätt, bara gosa i nytvättat och torrt hår. Skölj ut efter 15-20 minuter. Resultatet blir mer intensivt med längre verkningstid, och därför kan slutresultatet påverkas om man bara vill ha en hint.

Vad är permanent gel?

Colorista Permanent Gel är en permanent hårfärg i trendiga och coola nyanser. Vågar du satsa stort? Då är den permanenta hårfärgen Permanent Gels ett säkert kort. Klassisk permanent hårfärg i trendiga och coola nyanser.

Hur länge håller Colorista washout?

Perfekt om man vill kunn variera sin look och inte binda upp sig med en permanent hårfärg. Colorista Washout håller mellan 4-10 tvättar men kan sitta både kortare och längre beroende på hårkvalité. Färgen mattas gradvist av efter varje tvätt.

Hur länge håller Colorista?

en långvarig och intensiv färg som håller i upp till åtta veckor. täcker pålitligt gråa hår och ger håret glans. gör håret silkeslent.

Kan man blanda ut Colorista med balsam?

Blanda ut färgen med balsam För att undvika en urtvättad look så finns ett bra knep: blanda hårfärgen med balsam. När du ska applicera balsam i ditt hår så lägger du lite hårfärg och gnuggar in som vanligt i håret. Det gör att nyansen håller mycket bättre utan att ta längre tid än en vanlig sväng i duschen.

Hur får man silver hår?

Först och främst så behöver du vara väldigt blond med en kall ton för att lyckas med den gråa looken, om du vill ha den silvriga/ljusgråa looken så är det bättre ju ljusare och kallare ditt hår är. Om du behöver bleka håret så rekommenderar vi att gå till en frisör och göra detta.

Hur får man pastellfärgat hår?

Om du vill färga håret i en trendig pastellnyans hemma behöver du bara ett hemfärgningskit och rätt basfärg, alltså naturligt blont eller blekt hår: resultaten blir finast på ljusblont eller blont hår. Har du mörkt hår måste du bleka det först innan du kan tona det i pastellfärger.

Share this post