Frågor

Ar Ridex bra marke?

Är Ridex bra märke?

Oerhört nöjd med RIDEX Så länge RIDEX fortsätter leverera bra produkter/kvalitet som hittills, så är det vad jag kommer handla. Får jag ca: 70-80% av originalkvalitet till 3 gånger lägre pris så är iaf jag nöjd. Jag kan bara tala för mig själv, men än så länge kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera RIDEX.

Varför är bildelar billigare i Tyskland?

Vissa delar är billigare i Tyskland, andra dyrare. En anledning till prisskillnaden är att Tyskland är en mycket större marknad än den svenska. En grossist i Sverige får aldrig samma omsättningshastighet men måste ändå köpa ganska stora kvantiteter. Tysk moms är vidare 19 procent jämfört med 25 i Sverige.

Finns autodoc i Sverige?

AUTODOC finns nu i 27 europeiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bildelar av hög kvalitet till rimliga priser så att alla ska kunna få uppleva glädjen det innebär att äga en bil i perfekt skick. AUTODOC är Europas ledande återförsäljare av bildelar på nätet.

Var tillverkas Ridex?

Vi har för närvarande över 1 miljon delar i våra lagerlokaler i Berlin och Warszawa.

Vilket märke på bromsbelägg är bäst?

Om du inte har några extra krav så fungerar vilket känt kvalitetsmärke som helst alldeles utmärkt. Bara att köpa det som blir smidigast och som passar dina inköp bäst. BMW Original, Brembo, ATE, Bosch, Textar, TRW, Jurid, Ferodo, Mintex, Febi-Bilstein, mfl. Även bättre budgetmärken som Roadhouse fungerar finfint.

Vad är Stomavgift?

Europeisk Lagstiftning definierar ’stomavgift’ som ett belopp som tas ut av köparen och ges till tillverkaren som en garanti för returnering av en gammal reservdel för vidare återvinning eller återanvändning. Så snart tillverkaren erhåller den begagnad delen, återbetalas stomavgiften till köparen.

Är Japanparts bra?

Japanparts nådde en ledande position när de betygsatts mot liknande betyg tack vare den höga kvalitén på de exporterade bildelarna, de snabba leveranserna och de utmärkta priserna. Japanparts utbud innehåller över 27,000 varor och inkluderar alla handelsvaregrupper.

Kan man lita på Autodoc?

Autodoc är (oftast) väldigt praktiskt om man ska ha flera saker då man får allt i samma paket och bara betalar ett enda porto. När jag behöver någon enstaka grej och vill köpa till lågpris brukar jag leta på de olika nationella sidorna eBay har i EU. Ofta är det priser lägre än autodoc och ofta blir frakten billigare.

Är ABS bromsskivor bra?

De har rykte om sig att vara en pålitlig leverantör till bilindustrin. På reservdelsmarknaden är A.B.S. mycket förekommande och övertygar köpare med sin höga produktprestanda samt mycket god och exakt passform. Bilens bromsar arbetar med bromsbelägg och bromsskivor som bromsar bilen genom friktion.

Vilket fabrikat bromsbelägg?

Share this post