Blogga

Vilken nagel gel ar bast?

Vilken nagel gel är bäst?

Depend Gelekit Natural Look är vår vinnare i vårt bäst i test. Här får du de snyggaste naglar med en naturell look. Detta är ett komplett gelekit för att bygga din egna gelenaglar.

Vilket är det bästa Gellacket?

1. Miracle Gel från Selly Hansen. Beskrivning: Det här gellacket från Selly Hansen kombinerar högteknologiskt gel med vanligt nagellack, vilket ska ge ett hållbart och slitstarkt resultat som håller i upp till två veckor. Ingen LED/UV-lampa behövs och det går att ta bort precis som ett vanligt nagellack.

Hur använder man Essie gel Couture?

ANVÄNDNING: Steg 1: Aplicera två lager av den färg från Essie Gel Couture som du önskar. Steg 2: Applicera ett lager av Essie Gel Couture top coat för ett långvarigt resultat och en glänsande, gel-liknande finish. RESULTAT: Färg som håller med en glänsande, gel-liknande finish.

Var kan man köpa gel nagellack?

Köp gellack billigt online hos oss på Fyndiq Den som vet något om naglar och nagellack vet också att gellack är en fantastisk kombination av UV-gel och nagellack — något som gör det exakt lika enkelt att applicera som ett vanligt nagellack men extra hållbart på grund av gelén.

Hur tar man bort Essie Gellack?

För att få bort gellack behöver du aluminiumfolie (sådan man har i köket), nagellacksborttagning med aceton samt bomullsrondeller eller bomullspads. Använd helst bomullsrondeller som har en lite tjockare yta då de inte luddar lika mycket, exempelvis Yniq Lyx Bomullsrondeller.

Hur länge håller Essie?

Med IsaDora Gel Nail Lacquer får du naglar som håller i upp till en vecka, utan att färg försvinner. Kom ihåg att låta lacket torka i minst tre minuter innan du lägger på överlacket.

Vad behövs för att måla med Gellack?

Gellack är istället en typ av nagellack som du kan måla på lösnaglar eller dina vanliga naglar. Det genom att du målar på flera lager och därmed bygger upp ett tjockare resultat. De båda två anpassas alltså efter dina naglar, men appliceras på olika sätt och ger olika resultat.

Share this post