Populära

Vilka batar gar fran Nynashamn?

Vilka båtar går från Nynäshamn?

Nynäshamn färjetjänster

  • Nynäshamn till Ventspils med Stena Line.
  • Nynäshamn till Gdansk med Polferries.
  • Nynäshamn till Visby med Destination Gotland.
  • Nynäshamn till Rostock med Hansa Destinations.

Hur lång tid tar färjan från Nynäshamn till Gdansk?

Att resa från Nynäshamn till Gdansk tar ca 18 timmar.

Vilka båtar går till Tyskland?

Färjor från Sverige till Tyskland

  • Färjor från Gothenburg Kiel.
  • Färjor från Trelleborg Rostock.
  • Färjor från Trelleborg Travemunde.
  • Färjor från Trelleborg Sassnitz.
  • Färjor från Malmo Travemunde.
  • Färjor från Nynashamn Rostock.

Hur lång tid tar färjan Trelleborg Rostock?

Trelleborg Rostock-rutten går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. TT Line trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 6 timmar 15 minuter när Stena Line servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 6 timmar.

Vart i Nynäshamn går båten till Nåttarö?

Turbåten tar endast 35 min från Nynäshamns gästhamn. Nåttarö Krog ligger på bekvämt avstånd från hamnen där M/S Utö Express angör. Där finns även en gästbrygga för er som kommer med egen båt. Se tidtabell för turbåten här.

Var går waxholmsbåtarna från?

Strömkajen ligger i Stockholms innerstad, nära Kungsträdgården. Det är en av Waxholmsbolagets största terminaler och ett nav för sommartrafiken till skärgården. Det går båttrafik till och från Strömkajen under hela året men alla färjor går inte året runt, så titta alltid i tidtabellen innan du ska resa.

Hur lång tid tar det från Nynäshamn till Polen?

Färjerutten från Nynäshamn till Gdansk förbinder Sverige med Polen och erbjuds endast av rederiet Polferries. Det finns upp till 7 avgångar per vecka från hamnen i Nynäshamn, restiden är cirka 18 timmar.

Vad kostar färjan från Nynäshamn till Gdansk?

Nynäshamn till Gdansk med Polferries – Priser från 5 718 Skr Nynäshamn till Gdansk-linjen går mellan Sverige och Polen och trafikeras för tillfället av Polferries.

Vad gäller för inresa Tyskland?

Särskilda inresebestämmelser Alla som reser in i Tyskland skall visa upp ett negativt test eller bevis på fullständig vaccinering (med två vaccindoser) eller tillfrisknande. Detta gäller oavsett varifrån man reser och oavsett om man reser in landvägen eller med flyg till Tyskland. OBS!

Hur åker man till Tyskland med bil?

Att bila till Tyskland Genom Rostock har man en smidig väg om man ska vidare ut i Europa efter Tyskland, det är i princip raka vägen till Berlin. Genom Travemünde kan man resa vidare längs A1 mot Hamburg och vidare söderut mot bl. a. München och Österrike eller västerut mot Bremen och Holland.

Vad kostar färjan Trelleborg Rostock?

Trelleborg till Rostock med Stena Line och TT-Line – Priser från 2 973 Skr. Trelleborg till Rostock-linjen går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för tillfället av Stena Line och TT-Line.

Hur lång tid tar färjan Trelleborg travemunde?

Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar. Färjetrafiken på Trelleborg Travemünde-linjen kan variera beroende på säsong.

Share this post