Rekommendationer

Vilka ager Anticimex?

Vilka äger Anticimex?

Anticimex ägs sedan 2012 av EQT. I oktober förra året meddelades att AMF investerat 1,5 miljarder kronor i Anticimex. Även Sjätte AP-fonden, investmentbolaget Volito och norska Cubera gick då in som ägare.

Vad krävs för att jobba på Anticimex?

Meriterande är om du har en gymnasial utbildning inom bygg/anläggning eller motsvarande praktisk erfarenhet från byggbranschen samt är kunnig inom fastighetsbesiktning eller fuktmekanik. Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor och innehar B-körkort.

Vad tjänar en Skadedjurstekniker?

29 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Är Anticimex svenskt?

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt serviceföretag. Vi finns i 19 länder världen runt, och hjälper runt 2 miljoner kunder varje år. Grunden i vår verksamhet är och har alltid varit – att förebygga och skydda.

Vem startade Anticimex?

Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934….Anticimex[redigera | redigera wikitext]

Nyckelpersoner Jarl Dahlfors CEO Alexander Storckenfeldt Vd Anticimex Sverige
Bransch Skadedjursbekämpning
Antal anställda ca 8000
Historia
Grundat 1934

Hur mycket tjänar man på Anticimex?

Anticimex, som är störst i branschen, har 700 anställda skadedjurstekniker. Lön: Individuell lönesättning. Ingångslönen brukar ligga runt 23 000 kronor. Utbildning: Inget krav för anställning.

Hur får man jobb på försäkringsbolag?

Utbildning inom försäkring Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar inom försäkringsbranschen. En YH-utbildning är en eftergymnasial utbildning som kombinerar teori med arbetslivsanknutet lärande. Utbildningarna är kostnadsfria och ger rätt till studiemedel.

Share this post