Trendig

Kan man anvanda Estrid?

Kan män använda Estrid?

Rakhyvelsprenumeration för kvinnor, män, ingen, alla — Estrid.

Är Engångsrakhyvlar bra?

Du slänger bort hela rakhyveln när en engångsrakhyvel är slut. Med en vanlig rakhyvel är det bara rakbladen som byts ut. Systemrakhyvlar som Gillette Fusion har en mer avancerad bladteknologi och ergonomi jämfört med de flesta engångsrakhyvlar. Det ger större kontroll och en nära behaglig rakning.

Hur tar man bort hår från rakhyveln?

Medan du rakar är det viktigt att skölja din rakhyvel med varmt vatten mellan dragen för att hjälpa till att rensa knivarna av rakgelé och hår. Det är också viktigt att skölja rakhyveln när du är färdig med att använda den.

Vilka butiker säljer Estrid?

Ja, Estrid rakhyvlar finns att köpa på vårt Beauty sortiment i butik. Du kan se vart din närmsta H&M butik med beauty sortiment finns här https://www2.hm.com/sv_se/customer-service/shoppa-pa-hm/store-locator.html.

Måste man prenumerera på Estrid?

För att få tillgång till Produkterna behöver du skapa ett Konto. Ett Konto skapas automatiskt när du beställer Produkter för första gången, och kan också skapas utan att registrera en Prenumeration. Det är inte tillåtet att överlåta Kontot till andra och du får endast registrera ett (1) Konto.

Hur använder man Estrid rakhyvel?

När du står i duschen är det bara att pumpa ut en klick av vår veganska Watermelon Jelly, massera in i huden, och sätt igång och raka med din Estrid rakhyvel. Rakkrämen är skapad för att både rengöra huden samt fungera som ett raklödder som bidrar med fukt för att ge ett mjukt resultat.

Hur fäster man Estrid rakhyvel?

Modette har provat och utvärderat! ”Det är bra (och snyggt!) att man får med en vägghållare som man enkelt fäster på väggen då man ska undvika att lägga rakhyveln på golvet då den kan börja rosta och samla på sig bakterier när den kommer i kontakt med vatten.

Share this post