Blogga

Var finns Elladdare?

Var finns Elladdare?

På 23 Circle K stationer erbjuder vi ultrasnabbladdare från IONITY med i snitt 4 laddplatser per station. Nätverket finns på bekvämt laddavstånd längs med de mest trafikerade vägarna i Sverige.

Var laddar jag min elbil gratis?

Även om du måste installera en egen laddstation så tjänar du relativt snabbt in denna. Ofta är det även gratis att ladda på offentliga platser. Det kan vara snabbmatsrestauranger eller gallerior som använder laddplatserna som marknadsföring eller kommuner som vill uppmuntra en klimatomställning.

Var kan man tanka el?

Publika laddare och snabbladdare De har större kraft och kan ladda ett batteri på mindre än en halvtimme. Ett nät av snabbladdare byggs nu ut. Många snabbladdare finns vid snabbmatsrestauranger och drivmedelsstationer. I appen Tanka grönt listas också alla publika laddplatser i Sverige.

Var kan man ladda elbil gratis i Göteborg?

Göteborg

  • Gothia Towers – Tesla – Mässans Gata 24.
  • Avalon Hotel – Tesla – Kungstorget 9.
  • Sankt Jorgen Park Resort – Tesla – Knipplekullen 8-10.
  • Sjömagasinet – Tesla – Adolf Edelsvärds gata 5.
  • Comfort Hotel Göteborg – Tesla – 1 Skepsbroplatsen.
  • Arken Hotel & Art Garden Spa – Oljevägen 100.

Vilka Mcdonalds har laddstolpar?

Från och med sensommaren blir det möjligt att ladda batterierna på ännu fler platser i Sverige då E. ON börjar installera snabbladdningsstationer på McDonald’s restauranger. Malmö, Helsingborg och Strängnäs är först ut och fler platser kommer att följa.

Hur fungerar offentliga laddstationer?

På offentliga laddstationer kan du ladda din bil om stationen är kompatibel med din laddkabel samt om ditt laddkort eller laddbricka går under samma system som laddstationen.

Vad kostar det att ladda elbil på Circle K?

I huvudsak handlar det om ”ultrasnabbladdarna” som kan erbjuda hastigheter från 150 kW och upp till 300 kW. Här är priset 6,29 kr/kWh. Den andra varianten Circle K kallar för ”snabbladdare” har en hastighet på mellan 50-60 kW. Här är kostnaden 4,99 kr/kWh.

Share this post