Populära

Vad hette Circle K innan?

Vad hette Circle K innan?

Vi var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men har under 2016/2017 bytt namn till Circle K Sverige AB och varumärke till Circle K. Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.

Hur aktiverar jag mitt Circle K kort?

Du kan enkelt lägga till kortet genom att aktivera EXTRA på desktop, i Circle K appen eller på någon av våra stationer.

Hur funkar Circle K kort?

Våra drivmedelskort Hos oss får du rabatt på varje liter drivmedel och självklart har vi inga årsavgifter. Du får full kontroll på alla fordonsrelaterade kostnader och du kan snabbt och enkelt ta fram information när du behöver den. Våra företagskort är avgiftsfria.

Vilka Tankkort funkar på Circle K?

Circle K Betalkort Vi på Circle K vill fortfarande ge dig den bästa upplevelsen på vägen – därför hänvisar vi dig till Circle K EXTRA Mastercard som fungerar lika bra som Betalkortet men med fler erbjudanden och rabatter.

När böt Statoil namn?

I höstas blev Statoils varumärkesbyte en stor snackis. Anledning till att drivmedelskedjan kommer att heta Circle K är att det norska oljebolaget sedan 2012 ägs av kanadensiska Couche-Tard. De nya ägarna var bara tillåtna att använda namnet Statoil till 2021.

Vad var Ingo innan?

Ännu ett varumärke försvinner från svensk bensinmarknad. Denna gång är det varumärket Jet, som funnits på marknaden sedan 1978, som försvinner. Nya namnet blir Ingo, och stationer har redan börjat skyltas om i storstadsregionerna.

Vad är köpgräns?

Du kan fastställa en köpgräns per dygn för ditt kort. Gränsen gäller kortets Debit-egenskap, dvs. auktoriserade köp som görs från ditt bankkonto. Gränsen inverkar inte på köp som betalas med Credit-egenskapen, alltså på kredit.

Hur fungerar Tankkort?

Hur fungerar tankkort? Ett tankkort fungerar vid betalning när du har tankat din bil eller köpt något på en bensinstation. Du kan ha ett tankkort med kredit eller får du själv ladda kortet med likvider. Kredit kan du få efter sedvanlig kreditprövning.

Kan man tanka med bankkort?

Du kan använda kortet när du ska tanka. Observera att en ny standard infördes den 1 januari 2018 inom bensinbolagsbranschen som innebär att kunder som tankar med kontokort får 1000-1500 kronor reserverade på kortet.

Share this post