Rekommendationer

Vad ar Djupstapling?

Vad är Djupstapling?

Djupstapling är en säker och effektiv för gods som är för ömtåliga eller för instabila att staplas direkt på varandra. Djupstapling har följande egenskaper och fördelar som standard: Större lagringskapacitet per kubikmeter än något annat pallsystem.

Vilka mått har en EUR pall?

EUR-pallen med måtten 800 × 1 200 mm är den vanligaste lastpalltypen för returanvändning i Sverige. EUR-pallen är 144 mm hög, väger cirka 25 kg och ska bära 1 500 kg jämnt fördelad last.

Vart kan man få tag på lastpallar?

I vårt sortiment hittar du olika typer av lastpallar, i flera storlekar, som täcker de flesta behov. Europapallar, engångspallar i trä och wellpapp, exportpallar i plast och smidiga lättpallar tillverkade av återvinningsbart material.

Vilka fördelar finns det med lagring i pallställ?

Några fördelar med att använda pallställage:

  • Effektivt utnyttjande av lagerlokalens höjd.
  • Säker arbetsmiljö med säker utrustning.
  • God överblick.
  • Lättåtkomligt gods.
  • Oändligt med möjligheter!

Vad är Gångbreddsbehov truck?

Systemet innebär att fyra pallar kan lagras mellan gångarna. Gångbreddsbehovet är ca: 2,6 meter, och en truck med teleskopgafflar hanterar pallarna. God utnyttjningsgrad av lagervolymen med upp till 25% besparing mot konventionell lagring.

Hur mycket kostar en EU pall?

Nya Eur-pallar kan ni köpa av oss från 230 kr exkl. frakt, moms tillkommer.

Vem äger EUR pall vid transport?

En Europapall (i Sverige även känd som SJ-pall) är en sedan 1961 standardiserad lastpall i trä som ska vara märkt med EUR eller EPAL. Denna typ av lastpall är framtagen genom samarbete inom UIC och ett flertal europeiska länder, däribland Sverige som har denna palltyp som standard vid lastningar.

Var köper man Europapallar?

Ring oss på 020-27 00 00 eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Här under kan ni se och läsa mer om vårt pallsortiment.

Hur mycket kostar en lastpall?

Ni beställer Byggpallar från Norrlandspall, 020-27 00 00, 137 kr för en byggpall helpall och 110 kr för en byggpall halvpall. Ni kan även använda formuläret ovan. Ni debiterar er kund 137 kr för en helpall och 110 kr för en halvpall. Återförsäljare debiterar pallen vidare med samma belopp.

Share this post