Allmänning

Vad ingar i Telias mobilabonnemang?

Vad ingår i Telias mobilabonnemang?

Mobilabonnemang hos Telia – det här får du:

  • 5G i Sveriges bästa nät. Upplev 5G i Sveriges bästa nät, enligt Umlaut 2020.
  • Fri surf i sociala medier. Surfa fritt i sociala medier i hela EU/EES.
  • Familjeabonnemang. Alla får egna nummer och samsas på en faktura.
  • Bättre pris på mobilen. Köp mobilen med abonnemang.

Hur många extra användare kan man ha Telia?

På telia.se kan du lägga till upp till fyra användare.

Vad kostar mobilabonnemang hos Telia?

Välj nummer *

Engångskostnad Månad 1 och framåt
Telia Mobil Obegränsad Netflix och C More 299 kr * 659 kr/mån
Summa 299 kr 659 kr/mån
Minsta totalkostnad är 958 kr
* Startavgiften betalas på din första faktura. Startavgift gäller inte kunder som förlänger ett abonnemang eller abonnemang som överlåtes.

Vad kostar extra användare Telia?

Du som har – eller tecknar – ett abonnemang (Telia Mobil, även kallat huvudabonnemang) hos oss kan lägga till extra användare för 199 kr/mån per användare. Alla får sitt eget nummer (man kan behålla befintligt nummer), alla får lika mycket surf och allt hamnar på samma faktura.

Vad innebär nyteckning av abonnemang?

Med bindningstid avses den tidsperiod som en avtalspart har förbundit sig att betala för en viss summa från en och samma tjänsteleverantör. Man är förpliktigad att betala för tjänsten under hela bindningstiden. Längden på bindningstiden för ett mobilabonnemang är olika beroende på vad man har avtalat om med motparten.

Vilka operatörer går i Telias nät?

Telia har för tredje året i rad hamnat på första plats för Sveriges bästa mobilnät. Telia är Sveriges första och största mobiloperatör och har landets mest utbyggda mobilnät med bäst mobiltäckning. De mobiloperatörer som delar Telias nät och erbjuder mobilabonnemang till konsumenter är Fello, Halebop och Telia själva.

Hur fungerar Familjeabonnemang Telia?

Telias familjeabonnemang fungerar så att du kopplar en eller flera familjemedlemmar till ditt eget abonnemang som ”extra användare”. Varje extra användare får precis lika mycket surf som huvudabonnemanget har men till ett betydligt lägre pris, vilket ger en lägre totalkostnad för familjen som helhet.

Vad är Telia Surfanslutning?

Enda alternativet är att lägga till en extra användare (telefonnummer/sms/surf) för 189 kr/mån. Extra surfanslutning kostade 69 kr/mån. Funderar på att byta operatör på alla mina telia-abonnemang(ca 900 kr/mån)pga detta.

Hur mycket kostar mobilabonnemang i månaden?

Typ av abonnemang

  • 5 GB – Obegr. 99 – 299 kr. Rabatt upp till 54 kr i 2 mån.
  • 0.2 GB – Obegr. 129 – 659 kr.
  • 0.1 GB – Obegr. 149 – 569 kr. Rabatt upp till 170 kr i 12 mån.
  • 5 GB – Obegr. 199 – 499 kr.

Vad innebär det att teckna ett abonnemang på 24 månader?

När du tecknar ett nytt mobilabonnemang får du ofta en bindningstid på 3, 12 eller maximalt 24 månader. Om du ingår ett avtal med bindningstid du förpliktar du dig att betala för tjänsten under hela bindningstiden.

Är Telia och Tele2 samma företag?

I mars 2001 meddelade Tele2 att man kommit överens med Telia (som inte tilldelades UMTS-licens) att bilda ett gemensamt bolag (Svenska UMTS-Nät AB) för att bygga ett UMTS-nät men att vara konkurrenter om kunder. Tele2 öppnade 3G-nätet i Sverige för allmänheten den 1 juni 2004.

Share this post