Trendig

Hur laddar man ner biljetter?

Hur laddar man ner biljetter?

Ladda ned Ticketmaster-appen och logga in. Alla dina uppgifter och biljetter finns automatiskt kvar på ditt konto när du loggat in.

Hur långt i förväg kan man boka SATS?

Bokning. Du kan boka 7 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Det innebär att du direkt efter avslutad klass kan boka samma klass till nästa vecka. Du kan vara bokad på 6 klasser samtidigt och upp till 2 klasser samma dag.

Kan man köpa SL biljett åt någon annan?

Så här går det till: Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. Personen som ska låna biljetten behöver ha appen installerad i sin telefon. Utlåningen är giltig först när biljetten är synlig i mottagarens app.

Hur får man in biljetten i Wallet?

Lägga till, använda och dela boardingkort, biljetter och andra kuponger i Plånbok

  1. Öppna appen, e-postmeddelandet, notisen eller ett annat typ av meddelande som innehåller ditt boardingkort, din biljett eller andra kuponger.
  2. Tryck på Lägg till i Plånbok.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Är Tickster seriöst?

Allt deras kundservice gör är att hävda att köpet är bindande. Väldig okundvänligt och jag hade köpt deras tänk om det hade varit kort tid kvar till aragemangrt men när det är över 1,5 månad så tycker jag att det är otroligt dåligt. Ur arrangörssynpunkt är Tickster helt fenomenala!

Hur många pass kan man boka på SATS?

Från och med den 1 april ändrar vi bokningsreglerna, genom att begränsa antalet max bokningar till 10 klasser per 15 dagar möjliggör vi bokning för fler medlemmar. Läs mer om ändringen via länken.

Hur gammal måste man vara på SATS?

Barn och ungdomar i åldern 11-14 år, kan teckna medlemskap genom målsmans underskrift den dagen de fyller 11 fram tills dagen de fyller 15 år. De får då träna tillsammans med sin förälder (eller av målsman annan godkänd myndig person), som är SATS-medlem.

Hur funkar SL mobilbiljett?

Precis som den med reskassa på ett Accesskort, kan den med mobilbiljett blippa den överallt i SL-trafiken och slippa omvägen via biljettluckan. Ett gemensamt ordinariepris för enkelbiljetter ger att biljetter i appen nu kostar lika mycket som med reskassan.

Kan man dela SL kort i mobilen?

Gå till App Store – för iPhone – eller Play butik – för androidtelefoner – bland apparna på din mobil. Gå till Sök och skriv in ”SL” och tryck på sök. * Leta upp ”SL – Reseplanerare och biljetter” och tryck på ”hämta” för iphone eller ”installera” för androidtelefon. Appen är gratis.

Share this post