Ny

Hur registrerar man sig pa UF?

Hur registrerar man sig på UF?

Hur du registrerar ditt UF-företag

  1. Steg 1 – Registrering av personuppgifter.
  2. Steg 2 – Skapa eller anslut till ett UF-företag.
  3. Steg 3 – Verifiera ditt konto.
  4. Steg 4 – Betala registreringsavgift och lägg till rådgivare.

Har UF-företag bankgiro?

* För UF-företag är tjänsterna avgiftsfria under UF-året. Värdet av tjänsterna är 750kr/år, fördelat enligt följande: Bankgironummer (ett Bg-nummer ingår) – 250 kr/år. Internetbanken för företag med betalningar – 500 kr/år. Swish för företag – 2 kr/mottagen betalning.

Vart registrerar man sitt UF företag?

Nu kan du registrera ditt UF-företag på ungforetagsamhet.se.

Vad är ett UF företag för företagsform?

Bolagsform. Bolagsformen UF finns inte, utan UF-företagen räknas som ett slags hobbyföretag och är till för de ungdomar som vill starta och driva ett företag under ett år. En del regler som detta innefattar är att företaget inte är en juridisk person eller betalar någon skatt.

Vad kan man ha som UF företag?

När ni har möjlighet i olika sammanhang, berätta om ert UF företag helt enkelt! Det är en viktig kombination tillsammans med marknadsföring. Nå ut på sociala medier, annonsera eller stå på den lokala marknaden och sälj er idé. Var själv aktiv i olika forum för att nå ut till rätt segment och visa framfötterna.

Vad lär man sig under UF?

”Genom vårt UF-företag har vi lärt oss och fått ta del av massor av användbara kunskaper. Exempel på vad vi lärt oss är att vara kreativa, lösa problem, hantera ekonomi, sälja, service och bemötande, ta ansvar och att samarbeta”, berättar Kiana & Sabina på Frame me UF.

Vad kostar det att registrera ett UF företag?

Ni i UF-företaget betalar en registreringsavgift (300 kr per företag) till ert regionala UF-kontor. Denna avgift går bland annat till en företagsförsäkring. Klicka här för att registrera dig.

Vad är ett ungdomsföretag?

Så startar du upp ett ungdomsföretag. Allt fler unga väljer att prova på att driva egen verksamhet och starta upp ett ungdomsföretag under skoltiden. Organisationen Ung Företagsamhet har utbildat fler än 450 000 elever i entreprenörskap sedan start, och för många blir UF-året en språngbräda in i yrkeslivet.

Vad har ni lärt er under UF-året?

Vad har ni lärt er under UF-året, vad har varit mest lärorikt? Vi har lärt oss mycket om språket och hur företag fungerar. Vi har träffat många människor och blivit bättre på att prata med folk. Skulle ni vilja driva företag i framtiden?

Share this post