Frågor

Hur blir man Formanskund?

Hur blir man Förmånskund?

Så här blir du Förmånskund

  1. Du kan bli Förmånskund om du ensam eller tillsammans med din familj* har bolån eller minst 300 000 kronor i sparande, inklusive pension, hos oss.
  2. Om du vill bli Förmånskund, ring Kundservice för att boka in ett möte med en av våra rådgivare.

Är jag Förmånskund?

Förmånskund. Alla kunder som väljer att ha sitt bolån hos oss, eller har minst 300 000 kronor i sparande, inklusive pension, kan bli Förmånskund. Det innebär bland annat att du får en personlig rådgivare och rabatt på Vardagspaketet.

Vad kostar rådgivning Swedbank?

Bli Nyckelkund för 39 kr/mån* och få våra vanligaste tjänster. * Nyckelkund – Ordinarie pris är 52 kronor per månad om tjänsterna köps separat. Ordinarie årsavgifter: Internetbanken med betaltjänst 175 kr, Bankkort 250 kr, Betal- och kreditkort MasterCard 195 kr.

Vad kostar det att ha konto på Nordea?

Pris på Vardagspaketet

Specifikation Pris fr.o.m. 1 september 2021
Ordinarie pris 39 kronor/månad
Pris för Förmånskund och Premiumkund 29 kronor/månad
Pris för Studentkund 0 kronor/månad
Pris för barn och unga upp till 22 år 0 kronor/månad

Vad innebär det att vara Premiumkund hos Nordea?

Det här får du som Premiumkund Precis som Förmånskunder får du bland annat rabatt på Vardagspaketet och ränterabatt på Privatlån och Kontokredit. Utöver det får du som Premiumkund: En personlig rådgivare som har fördjupad kunskap inom sparande och placeringar. Juridisk rådgivning.

Hur mycket pengar måste man ha för att bli Private Banking?

För att bli Private Banking-kund behöver du eller ditt företag ha minst 3 miljoner kronor hos oss. Självklart kan eventuella bolag som du äger och familjemedlemmar i ditt hushåll få samma villkor.

Måste man betala nyckelkund Swedbank?

Årsavgiften är kostnadsfri för Nyckelkunder. Mobilt BankID är din legitimation på nätet. Använd den för att logga in i Appen, Internetbanken, Swish eller godkänna köp på nätet. Med Swish kan du enkelt skicka pengar till andra Swishanvändare via deras mobilnummer.

Kan man ta bort pris nyckelkund?

Det går bra att skicka meddelande via appen/internetbanken om du inte vill ringa in om vi ska plocka bort nyckelkund. Information kring detta har du fått i samband med att du fick erbjudandet och att det då sen övergår till 39 kr/mån om man inte säger upp det.

Vad kostar det att ha ett bankkonto?

Inte samma avgifter i alla banker Vissa banker tar ut en avgift för ett paket eller ett basutbud av tjänster. Vanligtvis för att de tillhandahåller ett konto med tillhörande internet- och betaltjänster. I jämförelsen redovisas kostnaden för de bankerna under årsavgiften för internetbanken.

Är kontonummer inklusive clearingnummer?

Kontonumret består av två delar, dels ett clearingnummer och dels ett kontonummer. Clearing- och kontonummer skrivs i en rak följd utan bindestreck, punkter eller mellanslag. Clearingnummer i Swedbank och Sparbankerna har fem siffror, övriga banker har fyra.

Share this post