Frågor

Vad gor utbildningsledare?

Vad gör utbildningsledare?

Du skapar och underhåller branschkontakter, arbetar med omvärldsorientering, följer upp och implementerar styrdokument från bl. a. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) och deltar i ansökningsprocessen vad gäller omsök och utveckling av helt nya YH-utbildningar.

Vad har en trafiklärare i lön?

Marknadslönen för trafiklärare ligger 2022 mellan 28 000 och 35 000 kronor per månad. Genomför körkortsutbildning, utbildar och instruerar elever i att hantera och köra motorfordon i olika situationer samt ge teoretiska kunskaper för respektive fordonstyper och förhållningssätt i olika trafiksituationer.

Vad tjänar en trafikskola?

Visa lön per ålderkategori

Ålder Genomsnitt Utbildningsledare trafikskola Genomsnitt alla yrken
18-24 – kr 24 700 kr
25-34 – kr 30 700 kr
35-44 – kr 35 500 kr
45-54 – kr 37 500 kr

Vad tjänar en utbildningsledare YH?

36 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur blir man utbildningsledare?

Krav för godkännande som utbildningsledare ha den behörighet som utbildningen avser. vara godkänd trafiklärare och ha arbetat som det i minst två år, och. med hänsyn till sina kunskaper om trafiksäkerhet och sina personliga förhållanden anses lämplig som utbildningsledare.

Vad tjänar en handläggare på Trafikverket?

41 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur lång är Trafiklärarutbildningen?

Trafiklärarutbildningen sker inom Yrkeshögskolan och pågår i ungefär 1,5 år.

Vad gör man som koordinator?

– Jobbet som administrativ koordinator handlar främst om att hitta snabba besökstider till patienter så att väntetiderna i cancervården blir kortare. Vi är två som delar på en koordinatortjänst och jobbar resten av tiden som medicinska sekreterare.

Vad gör en utbildningsledare på en trafikskola?

En utbildningsledare är trafikskolans utbildningsansvarige. Utöver att undervisa i den körkortsutbildning som sker i trafikskola ingår i detta ansvar att upprätta trafikskolans undervisningsplaner, anvisa övningsområden och följa/handleda trafikskolans övriga trafiklärare i deras arbete.

Share this post