Blogga

Vad passar till svarta mobler?

Vad passar till svarta möbler?

Svarta skåp, hyllor, byråer och bord kan placeras för att passa de flesta inredningsstil och färger i hemmet. Svarta möbler skapar till exempel fina kontraster mot vita väggar eller kompletterar ett mörkt färgschema i lägenheten eller hemmet.

Hur väljer man färg på vägg?

Välj rätt kulör på väggfärgen beroende på vilken typ av ljus som finns i rummet. Samma kulör kan se helt olika ut beroende på vilket ljus som finns i rummet. Vilket håll rummet vetter åt, tiden på dagen och om ljuset är naturligt eller konstgjort spelar stor roll för hur en kulör ser ut på just din vägg.

Vad ska man ha för färg i vardagsrummet?

Allt handlar om hitta en balans mellan dina mörka väggar och dina möbler- och inredningsdetaljer. Det gäller bara att hitta en skön balans mellan det mörka och det ljusa. En djup, mörk väggfärg kan få vardagsrummet att kännas varmt och ombonat. Så våga lite mer – våga färg!

Vilken färg passar till svarta möbler?

Vilka färger passar bra med svart? Svart är den ultimata kontrastfärgen som gör sig fint tillsammans med ljusa kulörer för ett starkt statement. Den klassiska svartvita kombinationen är alltid ett säkert kort, från schackrutiga golv till mindre detaljer och möbler i hemmet.

Vilken matta passar till svart soffa?

Något som alltid funkar är att låta mattan gå i ungefär samma nyans som övriga möbler och tyger i rummet, och det är helt okej om mattan är något ljusare eller något mörkare. Man jobbar helt enkelt med färger som går ton i ton.

Hur många färger i ett vardagsrum?

Hur många färger ska jag inreda med? – Det är lagom att arbeta med tre färger i ett rum. Använd två olika basfärger som skapar en helhet i rummet samt en accentfärg som bidrar med extra liv och spänning.

Vilka färger passar ihop med svart?

Svart och marinblått är en underskattad färgkombination, speciellt när det handlar om lite mer dressade kläder, t. ex. smoking och kostym eller skön blazer+t-shirt-combo. Just marinblått är den blå färgnyans som bäst ihop med svart.

Share this post