Frågor

Hur stor ar bokningsavgiften pa SJ?

Hur stor är bokningsavgiften på SJ?

I priset ingår en bokningsavgift om 150 kr. Biljetter till SJ Specialtåg är inte avbokningsbara eller ombokningsbara om inte annat särskilt framgår vid bokning av aktuellt arrangemanget. Vill du ha möjlighet att boka av din biljett finns möjlighet att köpa ett avbeställningsskydd som kostar 300 kr.

Hur många kan man åka på en vuxenbiljett?

Det innebär att en vuxen får ta med ett barn i knät (utan biljett) samt två barn som ingår i barnerbjudandet. För dig som reser med student- eller ungdomsbiljett gäller två barn upp till och med 6 år.

Vad är Pendlarbiljett?

Movingo är biljetten för dig som reser ofta inom Mälardalen. Movingo är en pendlarbiljett för obegränsat resande i 30 dagar, 90 dagar eller ett år. Biljetten gäller alltid för både regionala tågresor, den trafik som körs av Trosabussen, samt för resor i den lokala kollektivtrafiken.

Vad kostar en 30 dagarsbiljett Skånetrafiken?

Exempel är för en vuxen till Danmark och utan tillägg för Metro. Malmö-Köpenhamn 1760 kr (30-dagarsbiljett 2345 kr, 24-timmarsbiljett 240 kr). Lund-Köpenhamn 2020 kronor (30-dagarsbiljett 2685 kr, 24-timmarsbiljett 300 kr). Hela Skåne-Köpenhamn 2440 kronor (30-dagarsbiljett 3245 kr, 24-timmarsbiljett 430 kr).

När kan man senast avboka SJ?

Vad händer om jag avbokar en ombokningsbar biljett? Ditt ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften) sparas på din biljett i 180 dagar räknat från ursprunglig resdag, som du kan använda för att boka en ny resa. Du kan avboka din biljett fram till tågets avgång.

Vad innebär ombokningsbar tågbiljett?

Med en ombokningsbar biljett kan du fram till tågets avgång boka om din resa till annan ort eller ett annat datum. Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg.

Kan barn åka på vuxenbiljett?

Jag har 2 döttrar som brukar resa på 1 vuxenbiljett. Då åker systern som medföljande till ett jättelågt pris. Typ sittplatspriset. Båda är 14 och det är helt ok.

Får ungdom åka på vuxenbiljett?

Giltighet för erbjudandet Det gäller för periodbiljetter och dygnsbiljetter för vuxen. Det gäller om den vuxne är över 20 år och har en biljett för vuxen (inte student eller ungdom). Upp till tre barn/ungdomar (7-19 år) kan följa med på biljetten. Det gäller inte vid resor med seniorbiljett.

Hur mycket kostar en Pendlarbiljett?

Kör du bil varje arbetsdag kostar det 5 390 kronor i månaden*. Med ett pendlarkort på samma sträcka betalar du bara 901 kronor.

Vad kostar månadskort SJ student?

SJ studentrabatt på månadsbiljetter Pluggar du på annan ort? Med vår månadsbiljett reser du obegränsat mellan två orter under 30 dagar och vi erbjuder 15 % studentrabatt för dig med giltig studentlegitimation eller som är under 26. Läs mer om SJ Månadsbiljett här.

Vad kostar månadskort Skånetrafiken 2021?

Priset är 419 kronor för en liten zon, 639 kronor för en mellanzon och 899 kronor för hela Skåne. Priset per dag för ”10/30” blir 42 kronor för en liten zon, 64 kronor för en mellanzon och 90 kronor för hela Skåne.

Vad kostar månadskort hela Skåne?

Skånetrafiken sänker priset på 30-dagarsbiljetten hela Skåne. Det nya priset för ett månadskort i hela Skåne föreslås bli 1199 kronor, det vill säga en sänkning med 26 kronor. De nya priserna träder ikraft den 9 december.

https://www.youtube.com/watch?v=cS7pTOLNZm4

Share this post