Populära

Vad ar en av de stora fordelarna med en mobilapp jamfort med en webbplats?

Vad är en av de stora fördelarna med en mobilapp jämfört med en webbplats?

Här är några fördelar med en mobilapp: Ett snyggt, snabbt och användarvänligt användargränssnitt. Möjlighet till avancerad funktionalitet. Fungerar även offline. Välbyggd och ordentligt testad.

Vilka för och nackdelar finns det med att styra saker med appar?

– Förutom att fjärrstyra dina produkter via en app på din smartphone kan du använda fler funktioner i dina apparater på ett enklare och mer effektivt sätt. Du kan till exempel välja rätt program för tvätten. Den största fördelen med smarta hemprodukter är inte vad de kan göra var för sig, utan hur de kan arbeta ihop.

Varför ska man ha en app?

Med en app behöver dina kunder inte längre komma ihåg er webbadress, ert telefonnummer eller ens ert företagsnamn – allt som behövs är att se ikonen som ligger installerad på telefonens skrivbord och med bara ett tryck på skärmen kan användaren ta del av era tjänster och erbjudanden.

Hur många använder appar?

Vi undrar nu hur många appar du har totalt på din telefon idag? Antalet är lätt att se genom att öppna Play Store, blotta sidomenyn, välja ”Mina appar och spel” högst upp och därefter trycka på fliken ”Installerade appar”. Då visas antalet i parentes ovanför listan med tillgängliga appar.

Var är appen?

Använda appbiblioteket för att hitta dina appar Svep åt vänster på hemskärmen tills du ser appbiblioteket. Dina appar delas automatiskt in i kategorier. Du kan till exempel se dina sociala medier-appar under kategorin Socialt. De appar som du använder oftast ordnas om automatiskt baserat på hur ofta du använder dem.

Hur fungerar appar?

App, eller applikation som det är en förkortning av, är helt enkelt ett program som man installerar på sin mobiltelefon. Begreppet appar började användas mer omfattande 2008, när Apple lanserade App Store till Iphone, som är en programbutik för Apples mobiltelefon.

Share this post