Allmänning

Hur lang leveranstid har CAIA?

Hur lång leveranstid har CAIA?

Våra normala leveranstider är 2-7 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Vad kommer CAIA ifrån?

Redan på första spånarmötet fanns CAIA med som namnförslag. Men till en början hade de tänkt att det skulle stavas KAYA, och när de insåg att det var ett taget namn, blev teamet knäckta. Sedan stod CLEO på tur men även det namnet var taget.

Hur använder man Caias hudvård?

Applicera setting spray That Dewy Look för att din make up ska sitta väl under dagen samt för glow i din look. Dags för dina ögon! Använd Golden Bronze Eye Palette och börja med vår färg Hjärtat tillsammans med borste E05.

Är CAIA ekologiskt?

Vår hudvård är vegansk och inga produkter eller ingredienser testas på djur. Skönhetsmärket CAIA Cosmetics är baserat i Stockholm och grundades 2018 av Bianca Ingrosso tillsammans med Vanessa Lindblad och skönhetsveteranerna Jesper Matsch och Mikael Snabb.

Vart ligger CAIA Cosmetics lager?

Om du vill kontakta oss om behandlingen av dina personuppgifter, kontakta oss på [email protected] . Vår adress är Humlegårdsgatan 4, 114 46 Stockholm.

Vad är värt att köpa från Caia?

Supernöjd med allt jag beställt från Caia! Första beställningen var deras foundation och concealer. Sjukt nöjd och är även min nya favorit foundation, fått jättemycket komplimanger när jag har den på mig. Kommer köpa den om och om igen.

Vem tillverkar CAIA?

Nu lanserar hon det egna makeup-märket, CAIA Cosmetics. 20 november sjösätts den nya e-handeln fullt ut och det är Askås som levererar e-handelsplattformen. Det är företaget Beauty Icons AB som står bakom satsningen på ett nytt skönhetsmärke med Bianca Ingrosso som ansiktet utåt och största ägare.

Vem startade CAIA Cosmetics?

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Först ut har vi ingen mindre än en av CAIA:s grundare och Creative Director, Bianca Ingrosso. Bianca, berätta om ditt nya varumärke CAIA Cosmetics!

Är CAIA hudvård bra?

Jag har varit nöjd med de flesta produkter jag köpt från Caia. Men nu har jag under ett halvår fått eksem runt mina ögon. Jag har slutat använda er foundation och concealer och eksemen försvann. Jag har provat att använda dem igen och eksemen kom tillbaka.

Hur mycket kostar Caias kalender?

Julkalendern från CAIA möter kritik Man kan köpa den för det nätta priset av 1795 kronor.

Share this post