Rekommendationer

Ar Jens i vildmarken ensam?

Är Jens i vildmarken ensam?

35 dagar senare hade han vunnit realityserien Alene. – Det fanns aldrig i tankarna att ge upp, säger Jens Kvernmo. I realityserien Alene tävlade tio deltagare om vem som skulle klara sig längst på egen hand ute i den norska vildmarken. Jens är en hängiven jägare och har en bakgrund inom det militära.

Vem är Jens i vildmarken?

Säsong 1: Äventyraren Jens Kvernmo har bestämt sig för att köra hundspann, från Finnmark och ner till hemtrakterna i Trøndelag. En sträcka på närmare 150 mil, som han hoppas klara på tre månader.

Vilka har lämnat Ensam i vildmarken?

Daniel Blomé klarade sig ensam i Nordnorges urskog längre än någon av de andra deltagarna i den första svenska säsongen av Ensam i vildmarken. Men trots alla hans förkunskaper var det ingen dans på rosor: – Jag var väl medveten om att det skulle bli riktigt tufft och det blev det, säger han till MåBra.

Vad hände med Jens i vildmarken?

”Äventyraren Jens Kvernmo har bestämt sig för att köra hundspann, från Finnmark och ner till hemtrakterna i Trøndelag. En sträcka på närmare 150 mil, som han hoppas klara på tre månader.” Personligen är det en perfekt uppladdning inför ditt eget friluftsliv.

Vad har Jens i vildmarken för hundar?

Jens köpte sin första polarhund, en samojed, 1988 och ett år senare kom hund nummer två, en alaskan husky. I början av 90-talet införskaffades sedan några siberian huskies och hundspanns-körningen blev verklighet.

Vad vann segraren i Ensam i vildmarken?

Hänt har ställt frågan och fått svar från en av finalisterna. Hen avslöjar att deltagarna i Ensam i vildmarken endast tävlar om äran, det är nämligen inga prispengar som ligger i potten.

Var i Norge är Ensam i vildmarken inspelat?

Kim Krohn, 45 år, 2020, Danmark: 60 dagar vid Salvatnet, Norge.

Var är Jens?

Jens har levt i ensamhet och trotsat stormarna i flera veckor då han plötsligt får besök. Den 31-åriga ekonomen Jens bestämmer sig för att fly samhället och bege sig ensam upp i fjällen. Avsnitt 4: Vinterdrömmen 4/6. I tre månader har Jens trotsat stormar, mörker och ensamhet.

Share this post