Ny

Vad ska man stalla for fragor till ett medium?

Vad ska man ställa för frågor till ett medium?

Vill du fråga ett medium något är det bra om du tänker på att inte ställa för raka frågor om saker du vill ska hända….Andra vanliga frågor:

  • Vad kan man säga om min framtid?
  • Har jag en skyddsängel?
  • Vakar min döda anhöriga över mig?

Hur kan medium veta?

Som medium så bestämmer du inte själv vem som ska ta kontakt utan det gör andarna. De som finns i andevärlden känner att du är mottaglig och öppen och kan då ta kontakt för att förmedla sina budskap. Första gångerna som detta händer kan det vara skrämmande eller så förstår du inte vad de vill.

Kan man tro på ett medium?

Vi skulle gärna vilja tro på medium, men vi kan inte. Logiken tar över. Vi kräver fakta på bordet och konkreta bevis. Vi nöjer oss inte med solskenshistorier om bekantas bekanta som besökt ett medium och träffat kärleken.

Hur ställa frågor tarot?

Precisera frågorna och eventuell tidsperiod efter din egen situation….Här och nu:

  1. Hur ser min nuvarande inre/yttre situation ut?
  2. Vad påverkas jag av just nu och varför?
  3. Hur skall jag bete mig för att komma ur min nuvarande situation?

Vad kan medium se?

Ett medium är en människa som kan förmedla information – från andra dimensioner, dåtid nutid och framtid. Man är en kanal för information. Det kan vara information från en människas nuvarande liv eller att man har kontakt med andra dimensioner som hjälper till. Det finns olika typer av Medium.

Finns det äkta medium?

Budskapet skall vara relevant för dig och din livssituation, utan att mediet känner till någonting om dig i förväg. Faktum är att ju mindre ett äkta medium känner till om dig i förväg, ju lättare blir det för mediet och desto bättre blir sittningen, därför att då störs dom mindre av förutfattade meningar och tankar.

Hur vet man om man är medial test?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Hur man spår i tarotkort?

När vi skall tolka tarotkort läser vi in samtliga kort i en läggning, lite som rutorna i en serietidning. Vi läser in kortens betydelser i en följd men även symboler, element mm. De olika sviterna i kortleken (svärd, pentagram, bägare och stavar) står för olika element som representerar olika delar av oss själva.

Share this post