Trendig

Hur far man invites pa Clubhouse?

Hur får man invites på Clubhouse?

För att bjuda in så lägger man till deras mobilnummer i sin telefonlista och startar sedan om appen. När du nu klickar på invite knappen så kommer du att kunna hitta din kontakt och skicka iväg ett sms med en invite-länk.

Vilka ska man följa på Clubhouse?

För att få en bra upplevelse av Clubhouse behöver du följa personer som du tycker verkar kul. Som ny användare kan du bjuda in två personer. Om du modererar och hostar rum får du fler invites.

Hur går man med i Clubhouse?

Hur får man en invite till Clubhouse?

  1. Skriv in dig på Clubhouse väntelista. Genom att ladda ner appen och signa upp dig på Clubhouse väntelista kan du få acess till appen utan en inbjudan.
  2. Grupper.
  3. Fråga en vän.

Är Clubhouse ute?

Det nya sociala IT-fenomenet Clubhouse, den Ios-exklusiva motsvarigheten till ”Heta linjen”, växer sig allt större, men Android-användare är fortfarande ute i kylan. Det ska dock bli ändring på den saken enligt Paul Davison som är en av grundarna till Clubhouse.

Hur hittar man svenska rum på Clubhouse?

Kom igång med Clubhouse

  1. Få en inbjudan till appen (alla nya användare får invites att dela vidare)
  2. Starta igång ditt konto.
  3. Hitta olika rum genom att följa personer, söka på ämnen och gå med i klubbar!
  4. Läs plattformens Community Guidelines (du hittar dem inne i rummen)

Vilka finns på Clubhouse?

Det finns också många kändisar som använder tjänsten, exempelvis programledaren Oprah Winfrey, entreprenören Elon Musk och rapparen Drake. Precis som under ett panelsamtal kan du även själv ställa frågor och komma med inlägg. Det här gör du genom att ”räcka upp handen” och vänta på att du får ordet.

Hur hittar man rum Clubhouse?

Hur hittar man rum på Clubhouse?

Hur hittar jag Svenska rum på Clubhouse?

Rummen väljs ut automatiskt utifrån dina intressen, personer du följer och klubbar du är med i. Ju fler svenskar du följer, desto fler svenska rum kommer upp på sin startsida. Om du swipar till vänster ser du vilka av dina vänner som är online och där kan du enkelt starta privata rum.

Share this post