Frågor

Vad kostar det att laga en surfplatta?

Vad kostar det att laga en surfplatta?

Vad kostar en reparation? Det kostar från ca 100 kr till flera tusen kronor. Priset beror på enheten, reparationen och den reservdel som behövs.

Hur mycket kostar de att laga en iPad?

Prislista för LCD-byte (bildskärm)

Modell Pris i butik
iPad 2 1199:-
iPad 3/4 1199:-
iPad Air/5/6 1499:-
iPad 7/8/9 2499:-

Vem lagar surfplattor?

Service och reparation av mobil och surfplatta. Hos oss får du enkel och snabb hjälp att laga både mobil och surfplatta. Vi utför bland annat skärmbyte, byte av batteri och åtgärdar funktionsfel.

Vad betyder repareras?

Ordet reparera är en synonym till återställa och fixa och kan bland annat beskrivas som ”gör något användbart igen, lagar ”. Ordet är motsatsen till ta sönder. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av reparera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur mycket kostar det att byta skärm på en surfplatta?

Med ett nytt batteri och hel skärm känns surfplattan som ny igen. För fr. 799 kr får du ett nytt batteri som håller laddningen mycket längre och vi fixar din trasiga skärm för fr. 799 kr, ett garanterat konkurrenskraftigt pris!

Hur mycket kostar det att laga skärmen på mobilen?

Kostnaden för en sådan varierar med telefonmodell. Senaste, hetaste modellen är dyrare. Gamla, mindre coola är billigare. Med priser upp till cirka 2500 kr får du service och vissa reparationer för att laga skärm, batteri och upp till två år.

Kan man laga en böjd iPad?

Har du kanske tappat den lite för många gånger där den börjar gå isär? Böjd, repad eller helt enkelt bara förstörd? Du behöver inte längre gömma baksidan av din iPad! Besök Gigamex idag för att göra din iPad helt ny igen, med hjälp av ett nytt bakstycke.

Kan man laga en iPad?

Butiker där du kan lämna in din iPad Behöver du byta batteri eller laga en sprucken skärm på din iPad? Här kan du se en lista över alla våra butiker där du kan lämna in din iPad för ivägskickning på lagning hos vår verkstad. Kom in till oss direkt eller ring till butiken så hjälper vi dig!

Hur mycket kostar det att laga bil?

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag

Försäkringsbolag Laga stenskott Byta vindruta
Aktsam 100 kr per stenskott 1800 kr
Bilsport & MC 0 kr 1500 kr
Brunskogs Försäkringsbolag 0 kr 30% av kostnaden lägst 2000 kr
Dina Försäkringar 200 kr 1495 kr

Hur mycket kostar det att laga en klocka?

VAD KOSTAR SERVICE? Vi kan ge ett exakt pris på klockan endast efter att vi har undersökt klocka. Ett ungefärlig pris på service av en analog automatisk klocka är 3000 till 4000 kronor.

Vad betyder sätta dit?

Frasen sätta dit är synonymt med applicera och kan beskrivas som ”få någon oskyldig att verka skyldig för någonting”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av sätta dit samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Hur mycket kostar det att byta skärm Samsung?

Att få en ny skärm och glas kan kosta från ca 2400 kr till ca 2600 kr. Priset beror först och främst på mobilens färg.

Vad kostar det att byta skärm på iPhone 12?

I samband med lanseringen av Iphone 12 har Apple även uppdaterat sin prislista för att byta ut trasiga Iphone-skärmar inklusive de till Iphone 12 och Iphone 12 Pro. Om du inte har tecknat Apples försäkring Apple Care+ kostar ett skärmbyte som inte omfattas av garantin att kosta 3282,63 kronor.

Kan man byta baksida på iPhone 8?

Du kan få din mobils baksida bytt på modeller från iPhone 8 till iPhone 11 Pro Max genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Byte av baksida tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

Share this post