Trendig

Vad ar speciellt med thaimassage?

Vad är speciellt med thaimassage?

Traditionell thailändsk massage Genom stimulering och tryck på rätt punkter löser massören upp blockeringar och spänningar i muskler och inre organ vilket skapar balans inuti kroppen och ökar det naturliga energiflödet. Den thailändska massagen skiljer sig från den klassiska västerländska på många olika sätt.

Vad är klassisk thaimassage?

Traditionell thaimassage är en uråldrig massageform där massören arbetar med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna. Massagen ges helt utan olja och med mjuka kläder på.

Hur ofta kan man gå på thaimassage?

De flesta kommer till oss när de fått ont eller känner sig spända i sina muskler. Vi rekommenderar massage regelbundet även när du inte har ”problem” för att undvika att det kommer, alltså i förebyggande syfte med 3-4 veckors mellanrum.

Har man kläder på sig vid thaimassage?

Har man kläder på sig vid thaimassage? Ja, det har man. Man har löst åtsittande kläder på sig eftersom man rör på lederna mycket.

Hur masserar man vaden?

Börja massera vaden själv genom att rulla exempelvis en kavel eller pinne upp och ned längs vaden. Undvik att kavla på skelettdelen på framsidan av smalbenet. Sätta dig ned med rakt ben. Börja sträck foten framåt och bakåt i en lugn takt.

Vad är skillnaden på thaimassage och vanlig massage?

Thaimassage är en massage form som är mycket mer stimulerande än andra massageformer men den är även fräschare. I thaimassage så använder den som masserar sina händer, fötter, knän och ben för att massera i något som man kan kallas för serier och det finns olika sådana. De här serierna är inspirerade av yoga.

Vad är skillnad mellan thaimassage och oljemassage?

Den thailändska oljemassagen är mycket lik den traditionella thaimassagen men det som skiljer de bägge åt är att oljemassagen är en betydligt mjukare massage som har en större inriktning på att massera muskler. Vilken olja man använder har egentligen inte så stor betydelse för att man ska kunna utföra massagen.

Share this post