Blogga

Var spelade dom in En del av mitt hjarta?

Var spelade dom in En del av mitt hjärta?

Inspelningsplats. Filmen spelades delvis in i Västra Götaland, bland annat i och vid Thorskogs slott i Västerlanda, ungefär 4 mil utanför Göteborg, Kvarnbyn i Mölndal och i Lekhuset vid Nääs slott.

Vem spelar Simon i En del av mitt hjärta?

En del av Isabellas (Malin Åkerman) hjärta kommer alltid att slå för Simon (Christian Hillborg) i Edward Silléns nya musikal-komedi som har biopremiär på juldagen.

Vem har gjort filmen En del av mitt hjärta?

Stort pressuppbåd på EN DEL AV MITT HJÄRTA I dag var det pressträff på Thorskogs slott i Lilla Edet i samband med inspelningen av Edward af Silléns nya romantiska musikalkomedi En del av mitt hjärta, som är baserad på Tomas Ledins musik och texter.

Vem sjunger En del av mitt hjärta?

Tomas Ledin
”En del av mitt hjärta”, skriven av Tomas Ledin, är en sång framförd av Tomas Ledin på albumet Tillfälligheternas spel 1990. Den fick en Grammis för ”Årets låt 1990”.

Vem spelar Isabellas mamma i En del av mitt hjärta?

Skådespelaren Malin Åkerman har synts i amerikanska storfilmer och i tv-serier. Nu är den svenska Hollywoodstjärnan aktuell med sin första roll på svenska.

Hur lång är filmen En del av mitt hjärta?

1h 56mEn del av mitt hjärta / Speltid

Vilken kanal visar en del av mitt hjärta?

En del av mitt hjärta. Svensk långfilm från 2019 på TV4 Play. En del av mitt hjärta handlar om Isabella, en framgångsrik affärskvinna som återvänder till hemstaden för att fira sin pappas sextioårsdag.

Vilka låtar är med i en del av mitt hjärta?

Cast Of ”En del av mitt hjärta”

  • Snart tystnar musiken545,722.
  • En del av mitt hjärta594,352.
  • Sensuella Isabella305,059.
  • Hon gör allt för att göra mig lycklig261,640.
  • Du kan lita på mig275,084.

Kan Malin Åkerman sjunga?

Jag har aldrig gjort musikalfilm tidigare, alla var ju nya på jobbet, utom Malin Åkerman som har sjungit och dansat med Tom Cruise, säger Edward Af Sillén. Malin Åkerman har medverkat i bland annat ”Watchmen”, ”Trubbel i paradiset” och ”The heartbreak kid” – den största utmaningen för henne var att hantera språket.

Hur lång är filmen en del av mitt hjärta?

Share this post