Frågor

Hur man spelar bilbingo?

Hur man spelar bilbingo?

Man spelar om 1, 2 och 3 vågräta rader och för att 2 och 3 rader ska gälla måste alla raderna vara i samma spelfält. Efter ungefär halva ”trippelblocket” tar man paus och sedan brukar det spelas FreePlay och ev. något extraspel. Mellan de 2 sista Tripplarna kan det också bli något extra spel.

Vad händer med osålda bingolotter?

Osålda lotter (och ev inlösta vinster) ska alltid skickas in till Folkspel enligt sista angivet datum. Använd det medföljande returkuvertet eller ett vanligt, frankerat kuvert och skicka till: Folkspel, Tagenevägen 72, 425 37 Hisings Kärra.

Vad händer om man skrapar Kontrollrutan på BingoLotto?

Skrapade lotter kommer att betraktas som sålda och debiteras. VINSTER • Endast framsidan av en BingoLotto vinstlott ska skickas in. Kontrollrutan på alla vinstlotter skall skrapas (se bilder). Se till att kontrollrutan på Sverigelotten vinstlott är skrapad så att hela streckkoden syns.

Kan man få bingo flera gånger på samma lott?

Kan man vinna två gånger på en bingolott? När du vunnit på din bingolott, finns det ingen anledning att sluta spela. För du kan vinna fler än en gång på din bingolott! Så häng med i bingospelen ända till sista bingoutropet så att du inte går miste om några vinster!

Hur spelar man BingoLottos julkalender?

Julkalendern är en kalender i skrapform där du skrapar varje lucka dag för dag. Eller hela om du inte vill vänta. Skrapa fram en hel miljon direkt på skrapet. Dessutom finns chansen att vinna FärgFemman – spelmomentet som du säkert känner igen från vårt tv-program.

Vem vann Extrachansen BingoLotto?

Vinnare i Extrachansen. Extrachansen är spelmomentet som ger dig en extra chans att vinna på din bingolott. I december 2021 stod Maria Nilsson från Vännäs som lycklig vinnare av en ny Volkswagen. Bettan grundluras av Stefan!

Hur länge kan man lösa in BingoLotto?

Vinst på digital bingolott Kontantvinster i BingoLotto sätts automatiskt in på ditt spelkonto inom ett dygn efter programmets slut. Pengarna går att ta ut eller så kan du låta dom vara kvar på ditt spelkonto för att köpa nya lotter eller bingospel.

Share this post