Ny

Ar blockschema bra?

Är blockschema bra?

Jag tycker att blockschema är bra eftersom man hinner göra mycket mer på lektionerna och slipper att göra saker hemma eftersom man hinner göra det under lektionstiden. Ibland kan det bli lite väl långt men eftersom vi får raster under lektionen och gör olika grejer under lektionspasset så det blir ändå bra i slutändan.

Hur är Sjölins gymnasium?

Bra skola! Engagerade lärare (dock höga mål) så om du inte gillar att plugga för höga betyg är inte skolan för dig. Sjukt bra lokaler med bra läge speciellt de nya, men de som vi flyttar till 2022 är ännu bättre.

När börjar Jensen gymnasium?

STaRT HÖSTEN 2022. Till hösten 2022 startar JENSEN gymnasium tre nya skolor; i Wenngarn (Sigtuna), Nacka Strand och Kopparlunden (Västerås).

Har Rudbeck Matkort?

Ja, det finns en matsal. Varje dag serveras tre rätter, varav en är vegetarisk. Det finns också dagens soppa och en stor salladsbuffé. Här kan du läsa mer om skolrestaurangen.

Är Jensen ett bra gymnasium?

”Jensen norra är en av de Jensen-gymnasieskolor som finns i Stockholm och för mig är Jensen Norra det ideala gymnasiet. Det är fräscha lugna lokaler, trevliga lärare och inspirerande ämnen och uppgifter. Något som jag tycker extra mycket om med Jensens gymnasium är blockschema.

Vad tycker ni om Norra Real?

Den genomsnittliga betygspoängen minskade från 17.0 till 17.0. 99.5 % av eleverna på Norra Real 82964090 tog examen. Under 2020 var 91.2% av lärarkåren behöriga jämfört med 2019 då 95.8% var behöriga.

Är Sjölins gymnasium privat?

Drivs i privat regi & alla är förstahandssökande.

Vem äger Sjölins gymnasium?

Skolan ägs av Academedia. Skolan erbjuder ekonomiprogrammet, samhällsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Sjölins gymnasium använder sig av casemetodik.

Är Jensen gymnasium privat?

Drivs i privat regi & alla är förstahandssökande. Välkommen till Stockholms bästa UF-skola! JENSEN gymnasium Södra slog upp portarna 2005 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte.

Share this post