Rekommendationer

Vad kravs for att jobba som golvlaggare?

Vad krävs för att jobba som golvläggare?

Utbildning till golvläggare finns inom gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram inriktning husbyggnad. Efter utbildningen i gymnasieskolan vidtar färdigutbildning i samband med att man anställs som lärling i ett företag under cirka 2,5 år. Under lärlingstiden får man lärlingslön från företaget.

Vad tjänar en golvläggare i Stockholm?

Det skiljer ganska mycket i rena pengar beroende på var i Sverige man är verksam som golvläggare. Jobbar man, som exempel, i Stockholm så ligger medellönen under snittet och på 23.658 kronor.

Hur blir man arbetsledare Bygg?

En arbetsledare inom bygg och anläggning är länken mellan platschef och yrkesarbetare, och samordnar arbetet under ett projekt! Utbildningen är en satellitutbildning som kan läsas i Solna eller Visby. En arbetsledare behöver ha kunskaper inom flera olika områden för att kunna optimera och lyckas med sitt arbete.

Hur är det att vara golvläggare?

Golvläggare är ett fritt yrke där du har möjlighet att arbeta med många typer av material. Du kan jobba med plastgolv, trägolv, textilgolv, linoleum, gummi, golvavjämning, golvslipning och med plattsättning. En fördel med golvläggaryrket är att du jobbar inomhus!

Hur mycket tjänar man som golvläggare?

31 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad kostar det att anlita en golvläggare?

Kostnad för arbete när du anlitar golvläggare I Sverige ligger timpriset för en golvläggare på cirka 350-600 kr (inklusive moms). Denna del av kostnaden för golvläggningen berättigar till ROT-avdrag så det faktiska timpriset som du i slutändan betalar för golvläggning kan alltså beräknas till 245 – 420 kr/timme.

Hur mycket tjänar en arbetsledare inom bygg?

En Arbetsledare inom bygg och anläggning tjänar vanligtvis mellan 29 657 kr och 38 531 kr brutto per månad som nyanställd. Efter fem års tjänst är detta mellan 32 006 kr och 41 914 kr per månad för en arbetsvecka på 40 timmar.

Share this post