Blogga

Vad ar Arbetsplatsnummer?

Vad är Arbetsplatsnummer?

Numret består av tre siffror och är unikt för ditt företag. De uppgifter du anger här används som standard för anställda som inte har uppgiften inlagd under Personal – Anställda på fliken Statistik. Om företaget har flera arbetsplatsnummer kommer alla anställda ändå med på samma rapport.

När ska man rapportera till Svenskt Näringsliv?

Vanligtvis rapporteras lönestatistik för perioden 1-30 september, men andra perioder kan förekomma. I Visma Lön 600 kan du inte ta ut rapport till Svenskt Näringsliv för helår. Alla registreringar för mätperioden måste vara gjorda och lönekörningen låst innan du skapar rapporten.

Hur får man ett Arbetsställenummer?

Om du bedriver verksamhet vid två eller fler arbetsställen, och inte har någon förteckning över företagets arbetsställen och arbetsställenummer, så kan du kontakta SCB:s Företagsregister. Då kan du också få svar på generella frågor om arbetsställenummer och hur du registrerar dem.

Hur rapporterar skolan till CSN?

Studerande som har studiemedel ska lämna in blanketten ”Redovisning av studieresultat”. De ska också lämna in blanketten ”Studieförsäkran/skolans intygande” som de har fått i sitt beslut från CSN. Avvikelser, exempelvis frånvaro och avbrott, ska du rapportera i tjänsten Studeranderapportering i Mina tjänster.

Vilka löner ska rapporteras till Svenskt Näringsliv?

Rapportera in löner i Näringslivets lönestatistik Medlemsföretag som blivit utvalda att delta i Svenskt Näringslivs löneundersökning kontaktas via brev med information om inloggningsrutiner. Om du fått ett sådant brev kan du logga in via länken ovan.

Vad kostar det att vara med i Svenskt Näringsliv?

Vad kostar det att vara medlem Lägsta avgift för medlemskap i Svenskt Näringsliv är 428 kronor. För företag med upp till 249 anställda beräknas avgiften med 0,077 procent av lönesumman, minskat med ett grundavdrag på 500 000 kr. Läs mer om medlemsavgiften.

Vad tjänar man på Svenskt Näringsliv?

Medianlönen för en vd i ett medlemsföretag i Svenskt Näringsliv med fler än tio anställda är 80 200 kronor i månaden. Åtta av tio vd:ar har löner mellan 40 000 och 174 000 kronor.

Share this post