Ny

Hur ser man skillnad pa faktum och metod?

Hur ser man skillnad på faktum och metod?

Underskåpen i Ikea Metod serien är 80 cm höga till skillnad från Faktum serien som hade 70 cm höga underskåp. Detta gör en stor skillnad i utrymmet i skåpet. Du får 10 cm extra utrymme i de nya skåpen jämfört med de gamla mot att sockeln under skåpen blir lägre (8 cm). Även bredderna på underskåpen är justerade.

Hur ser man vilket kök man har?

Om du är osäker på vilken modell som används i ditt kök, kan du kontrollera saken genom att ta en titt in i skåpen. I FAKTUM-skåpens främre kant finns en rad med borrhål, medan METOD-skåpen har två rader med borrhål.

Kan man kombinera Pax och METOD?

Av Metod väggskåpsstomme kan du dessutom bygga badrumsmöbler. Du kan använda Pax garderobstommen för att bygga en eller flera garderober. Men om Pax-formaten inte passar dig kan du också bygga garderober av Metod högskåpsstomme.

Vilket år bytte IKEA kök?

Ikea slutade nämligen att sälja den stomserien sommaren 2013. Kunder som köpt denna typ av kök hade möjlighet att byta / komplettera denna köksserie fram till september 2016. Nu är det alltså slut med det. Ikea brukar ge rådet att byta hela köket men varför göra det om du är nöjd med själva planeringen av köket?

Hur får man loss lådan från skenorna IKEA faktum?

I vissa fall är spärrarna synliga och kan enkelt skjutas tillbaka med handen. I andra fall kan det vara så att spärrarna är gömda i ett hål i skenans underkant. Då använder du en skruvmejsel och trycker in denna i hålet, då bör lådorna lossna från skenan.

Vilken Köksleverantör ska jag välja?

Det finns ett antal köksleverantörer att välja mellan, allt från stora till exklusiva små företag som gör allt för hand. De flesta väljer en svensk eller åtminstone en nordisk leverantör av köksinredning, men det finns även flera europeiska företag representerade i Sverige.

Vilka köksluckor passar IKEA faktum?

Vi på Smålandsluckan är experter på IKEA-kök och vi tillverkar nya utbytesluckor för Faktum måttanpassade efter IKEAs originalritningar. Perfekt för dig som har ett äldre IKEA-kök som du är nöjd med men som du önskar ett nytt utseende på. Behåll dina skåp, gångjärn, diskbänk, vatten och avlopp mm.

Har jag ett IKEA kök?

Detaljer som avslöjar Ikea Faktum… Ibland är klisterlapparna på luckorna och fronterna bortskrapade och ibland är lådornas täckbricka för reglageskruvarna helt släta eller borta. Med det sagt så kan ni vara relativt säkra på att ni har faktum kök om ni hittar detta i ert kök.

Share this post