Frågor

Vad ar byggprojekt?

Vad är byggprojekt?

Det kan röra sig om allt från att genomföra ett stambyte till att bygga balkonger eller renovera fasaden. Ett byggprojekt är som en tillfällig organisation, där flera parter är involverade, bland annat byggherre, boende, hyresgäster, byggprojektledare och entreprenörer.

Vad byggs i Stockholm?

showHusby

  • Bostäder vid Hanstavägen i Husby.
  • Ny skola och idrottshall vid Dalhagens bollplan i Husby.
  • Nya bostäder och lokaler för handel i Husby centrum.
  • Parkeringsdäck blir bostäder i kvarteret Telemark 1 i Husby.
  • Parkeringsdäck blir bostäder vid kvarteret Oslo i Husby.
  • Parkeringsdäck blir bostäder vid Nordkapsgatan i Husby.

Vad innebär det att vara byggledare?

Som byggledare bidrar du här med din kompetens. Som byggledare bidrar du som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt samt byggledning i pågående projekt. Tillsammans med trafikingenjörer säkerställer du att trafikanter säkert kan färdas förbi arbetsplatser trots pågående byggprojekt.

Vad är Slutkostnadsprognos?

Slutkostnadsprognos – prognosavstämning mot budget för projektets slutkostnad, både för material och arbetstimmar. Styrdokument – dokument som anger vilka regler som gäller för en viss verksamhet, t ex när, var och hur något skall utföras.

Vad innebär bra bygglogistik?

Detta handlar om att säkra tillgängligheten av: rätt material material i rätt mängd material i rätt tillstånd material på rätt plats material i rätt tid material hos rätt kund material till rätt kostnad.

Var byggs det mest i Stockholm?

I absoluta termer är Stockholm den kommun det planeras flest nya bostäder i, 91 000 fram till 2030. Detta är nästan en tredjedel av alla planerade bostäder i länet. Därefter följer Huddinge, Solna, Järfälla och Nacka som alla redovisar mellan 16 000 och 14 000 planerade lägenheter under perioden.

Hur kommer Stockholm se ut i framtiden?

Vision 2040 – Möjligheternas Stockholm År 2040 är vi nära 1,3 miljoner stockholmare, i en Stockholms-region med drygt 3 miljoner invånare. Stockholm har fortsatt att växa och allt fler människor kommer vilja leva sina liv här. Det kommer att finnas betydligt fler barn och äldre.

Share this post