Allmänning

Vad gor en stallforetradande butikschef?

Vad gör en ställföreträdande butikschef?

Du säkerställer ett motiverat, engagerat och utbildat team, och som butikschefens högra hand kliver du fram och tar kontrollen när butikschefen inte är på plats.

Hur mycket tjänar en regionchef?

68 800 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad ska man gå om man vill bli butikschef?

Som butikschef är det viktigt att ha bra kunskaper i administration och ekonomi. Du bör även ha kunskaper i ledarskap samt veta hur man kan jobba med att marknadsföra sitt företag. En bra grundutbildning på gymnasiet är därför handels- och administrationsprogrammet med inriktning handel och service.

Hur mycket tjänar en ställföreträdande butikschef?

Dela

Medellön Medianlön Medelålder
27.296 kr 24.500 kr 32,9 år

Vad betyder biträdande butikschef?

Biträdande Butikschef, Scorett I denna roll arbetar du som säljare men har huvudansvaret för butiken när butikschefen inte är på plats och du är dennes högra hand. Butikschefen är din mentor och ansvarar för att du lär dig allt inom butiksdrift och ledarskap. Målet är att du på sikt ska kunna driva din egna butik.

Hur blir man regionchef?

Regionchef är inte ett yrke utan en titel på en tjänst som man kan ha inom många olika områden och företag. Så det kan vara en idé att du börjar med att fundera på vilket område du vill vara regionchef inom och sedan planerar din utbildning utefter det.

Vad är en regionchef?

Regionchef är en position där du har budget och personalansvar för samtliga områden inom din region. Du arbetar strategiskt och operationellt för att uppnå dina mål. Coaching, ledarskap, verksamhetskunskap och uppföljning är viktiga verktyg till framgång.

Share this post