Populära

Hur ar det att jobba som varvare?

Hur är det att jobba som värvare?

IM:s värvare arbetar alltid tillsammans i ett område och gruppen berättar att det blir roligare och gör att de kan ha koll på varandra och snabbt lägga märke till om någon behöver hjälp. Ofta räcker det med att få ögonkontakt med en kollega för att den personen ska komma till undsättning.

Vad gör att du skulle passa för rollen som värvare på Röda Korset?

Att jobba som värvare eller teamledare på Röda Korset är det perfekta jobbet att ha i början av din karriär. Du lär dig läsa av människor, engagera, argumentera och skapa opinion. Ett jobb som får dig att våga. Gillar du att träffa människor och få möjlighet att förändra deras synsätt kan värvare vara något för dig.

Vad gör en biståndsarbetare?

Biståndsarbete arbetar över hela världen, ofta för organisationer som gör olika former av välgörenhetsarbete. Det kan vara skolor, jordbruksprojekt, medicinska projekt m. fl.

Varför tror du att man vill arbeta som biståndsarbetare?

Många som arbetar med bistånd drivs av sitt engagemang för att jobba med någonting meningsfullt (läs rädda världen). Antingen tror biståndsarbetaren på att världen kan bli bättre eller att allting går åt skogen och tänker ”if not me, who?

Varför ringer Röda Korset?

Vilka nummer ringer Röda Korset från? Anledningen till att vi ringer är enkel: så länge människor drabbas av krig och katastrofer är det vår uppgift att göra allt vi kan för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Blir du månadsgivare så ser du till att vi kan finnas på plats både före, under och efter en katastrof.

Hur säger man upp Röda Korset?

För kontakt mejla [email protected] eller ring 08-698 90 30.

Hur avslutar man att vara månadsgivare?

Som månadsgivare gör du varje månad en aktiv insats i kampen för barns rättigheter. Ditt medgivande för gåvor via autogiro gäller tills vidare. Du kan när somhelst återkalla ditt medgivande genom att kontakta Rädda Barnens kundservice eller din bank.

Vart ska man bli månadsgivare?

Kontakta vår givarservice på 010-199 10 10 eller [email protected] så hjälper de dig.

Share this post