Trendig

Hur anvander jag Bank Norwegians kreditkort?

Hur använder jag Bank Norwegians kreditkort?

Om Bank Norwegian Bank Norwegians kreditkort är ett gratis resekort med bonussystem. Oavsett vad som köps med kortet ges flygpoäng motsvarande 0,5 % av köpesumman. Andra resefördelar är att det inte är någon avgift för uttag vare sig i Sverige eller i utlandet samt att en reseförsäkring ingår.

Hur bra är Norwegiankortet?

Norwegian Banks kreditkort är ett av de bästa kreditkorten på marknaden och passar bra för de flesta. Kortet är gratis att äga men inkluderar ändå en generös bonus vid inköp. Med Norwegiankortet får du CashPoints (1 poäng = 1 NOK) för 0,5 % av köpesumman på alla vardagsköp.

Vad är säkerhetskod på kreditkort?

Säkerhetskoden (CVC-kod) är ett tresiffrigt tal som står på kreditkortets baksida. På Credit/Debit-korten finns en egen CVC-kod för kortets credit- och debitsida.

Kan jag sätta in pengar på mitt Norwegian kort?

Det är därmed inte möjligt att sätta in pengar från ditt sparkonto till ditt kreditkort. Banken har däremot skapat en funktion som gör det möjligt att betala till kreditkortet från sparkontot om du har en obetald faktura.

Hur länge är CashPoints giltiga?

CashPoints kan användas som delbetalning på alla resor som Norwegian erbjuder. CashPoints kan användas som betalning till och med 31 december 2021 för resor (inklusive returflyg) som genomförs fram till och med 31 oktober 2022.

Var ser man sin säkerhetskod?

Om du har ett BankID på fil eller Mobilt BankID så finns det inget sätt att få tillbaka ett borttappat lösenord/säkerhetskod. Det sparas inte i läsbart format någonstans och det går inte att få fram även om du har ditt BankID kvar. Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank.

Vad är en säkerhetskod?

För både BankID på fil och Mobilt BankID gäller att lösenordet/säkerhetskoden måste bestå av minst 6 tecken, i fallet Mobilt BankID enbart siffror. Lösenordet/säkerhetskoden får inte bestå av enbart en siffra som är upprepad och inte siffror i direkt stigande ordning (t. ex. 123456).

Share this post