Trendig

Hur ofta far man avstamning?

Hur ofta får man avstämning?

Avstämningen styrs av kortnumret och inte av kontonumret. Det innebär att en familj med två kort kan bli avstämda båda två. Avstämningen sker slumpvis – cirka en av åtta gånger, så nästa avstämning kan lika gärna ske nästa gång du handlar.

Hur många dpi skanna?

Den optimala upplösningen på en bild är helt beroende på hur Du ska använda bilden. Ska Du använda bilden för att visa på skärmen eller till att lägga ut på Din hemsida räcker det med 72 dpi = skärmens upplösning. Ska Du trycka den i högsta kvalitet behövs 400 dpi.

Varför får jag avstämning varje gång?

Avstämningarna syftar dels till att säkerställa ett korrekt handhavande av handscannern samt att förebygga att ICA Självscanning missbrukas. Avstämning kommer huvudsakligen att ske slumpvis varvid kunden och kassören får besked om detta i kassans display efter avslutad handel när avslutskoden scannas.

Hur funkar snabbkassa?

Sex eller fyra snabbkassor finns tillsammans och bemannas av en kundvärd som hjälper kunderna. Därmed kan fler kassor hållas öppna samtidigt. Snabbkassan har också en våg för varor i lösvikt. För varor med åldersgräns krävs godkännande av en kundvärd vid snabbkassorna.

Vad behövs för självscanning ICA?

Dra eller blippa ditt ICA-kort i kortläsaren eller så hämtar du ut scannern med ditt digitala ID som finns i ICA-appen. En lampa tänds för att märka ut din scanner och ditt namn syns på displayen.

Kan inte skanna af?

Ta bort eventuella främmande föremål eller trasigt papper ur dokumentmataren. Dokumentet är inte lämpligt för skannern. Dokumentet har rullats ihop. Räta ut det ihoprullade dokumentet och skanna igen.

Hur många DPI för webb?

Idag gör ingen skärmar med en upplösning på 72 pixlar/tum längre. Ändå sitter vi i Photoshop och sparar bilder i upplösningen 72 ppi när vi gör i ordning bilder för webben och vi gör det för att vi tänker att bilder på webben ska vara lågupplösta, alltså 72 ppi.

Share this post