Blogga

Vad hander i sasong 3 Riverdale?

Vad händer i säsong 3 Riverdale?

19 saker som kommer hända i Riverdale säsong 3

  1. Tre månader senare.
  2. Veronica kommer starta klubb på Pop’s.
  3. Flashback.
  4. Varchie är i fara.
  5. Bughead är starkare än någonsin.
  6. Betty och Jughead fortsätter sitt detektivarbete.
  7. Josie och Toni kan bli rivaler.
  8. Jugheads mamma och syster kommer dyka upp.

Vem dör i Riverdale?

Det vi länge har väntat på i Riverdale säsong 4 – Jughead (Cole Sprouse) har dött. Men det är fortfarande oklart exakt hur mordet har gått till. I slutet på avsnitt 13 har hans klasskompisar en stor fest mitt ute i skogen och Jughead, Betty, Veronica och Archie är alla där.

Har Archie dött i Riverdale?

Jughead, i sin berättarform, bekräftar att Archie är död. Förståeligt nog blev fansen chockade över Archies död och förväntade sig svar i nästa avsnitt.

När dör Archie i Riverdale?

Riverdale säsong 3 är äntligen tillbaka efter säsongsuppehållet. I avsnitt 9 hände det en hel del och slutade i kaos. Förutom att vi fick se Veronica och Reggie kyssas så fick vi också se Archie vara illa ute. I slutet verkade det som att Archie dog där han låg i sängen med öppna ögon och blod överallt.

Vad hände med Riverdale?

Netflix äger rättigheterna för att visa TV-serien internationellt. Sex hela säsonger finns än så länge ute. I januari 2020 förnyades serien för en femte säsong som hade premiär den 20 januari 2021. I februari 2021 förnyades serien för en sjätte säsong som har premiär den 16 november 2021.

När kommer säsong 6 av Riverdale på Netflix?

När kommer Riverdale säsong 6? Det är inte bara tempot i serien som rör sig fort framåt utan också själva produktionen. På blott fyra år har man hunnit med fem säsonger. Det är ännu inte känt när serien drar igång nästa inspelning, men det är långt ifrån omöjligt att vi får se Riverdale säsong 6 redan under 2021.

Vad är rivervale?

’Riverdale’ säsong 6 tar med sig en handling genomsyrad av den övernaturliga världens mörka fasor. Säsongens 5-avsnittsevenemang av ’Rivervale’ introducerar fansen till staden Rivervale, som är kusligt lik men ändå starkt olik Riverdale.

När släpps nya Riverdale avsnitt?

Share this post