Populära

Hur lang leveranstid har Royal Design?

Hur lång leveranstid har Royal Design?

Hur lång är leveranstiden? Vi har normalt en leveranstid på 2-5 arbetsdagar. Om du behöver din beställning direkt är du varmt välkommen att kontakta någon av våra butiker för att se om de har dina produkter på lager och kan hämtas upp direkt.

Hur betalar man på Royal Design?

Betalning & Faktura Vi erbjuder via Walley Checkout följande betalningssätt: Faktura, Delbetalning, Direktbetalning, Bankkort och Swish. För detaljerade uppgifter om respektive betalningssätt, vänligen läs punkt 3.1 i vår köpvillkor.

Kan man returnera i butik Royal Design?

5.10 Retur till butik I dagsläget erbjuder vi tyvärr inte retur i butik för varor köpta online. Detta gäller även om du köpt en vara online och valt att hämta ut i butik.

Vad kostar retur Royal Design?

Returfrakten är 69 kr via ombud/upphämtning med Budbee, eller 199 kr för upphämtning av skrymmande varor med PostNord. Returkostnaden dras av på beloppet som du blir krediterad när vi mottagit returen till vårt lager. Läs mer och anmäl din retur här.

Vilka tider levererar Airmee?

Om du beställer innan 13:00 kan du får din leverans samma dag om du bor i Stockholm – annars dagen därpå om du bor i Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Norrköping, Växjö, Uppsala, Västerås, Enköping, Jönköping, Borås, Örebro, Helsingborg, Karlstad, Eskilstuna, Halmstad, Nyköping, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.

Hur spårar man Airmee?

För att spåra din försändelse hos Airmee klickar du på länken i det SMS som skickats till dig. Postnord – Postnord används för samtliga av våra ombudsförsändelser. Det vill säga paket under 20kg. Ombudsförsändelser innebär att du själv hämtar ut ditt paket på närmsta Postnord ombud.

Hur kontaktar man Airmee?

Transportörers kontaktinformation

Carrier Contact Details
Airmee E-post: [email protected] Chatt: tillgängligt via den länk Airmee skickar ut innan leverans.
Aramex Telefon: +44 17 53 210 563
Bring Telefon: (Bring Home/Bring Collect) +46 20 765 000 or +46 8 400 00 765 Telefon: (Bring Home Same) +46 8 120 245 24

Vad händer om man inte är hemma Airmee?

Om du valt att personligen ta emot leveransen men inte är hemma bokar du själv en ny utkörning hos Airmee på din bekostnad. Notera: Airmee gör tre försök till att leverera ditt paket, om det inte går efter tredje försöket kommer Airmee att skicka tillbaka din order i retur till oss.

Share this post