Rekommendationer

Hur mycket tjanar man pa IF?

Hur mycket tjänar man på IF?

Den lägsta lönen, som försäkringsrådgivare, ligger på 27 700 kr. Hon, för det är en kvinna, finns inom samtliga sektorer. Närmaste lön för en man inom detta yrke tjänar 29 500 kr.

Vad tjänar en Försäkringssäljare?

46 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Varför jobba med försäkringar?

Gillar du utmaningar och är sugen på en karriär är försäkringsbranschen något för dig. Du får arbeta i en spännande, samhällsengagerande och ansvarstagande bransch som erbjuder ständiga utvecklingsmöjligheter. Du får en arbetsgivare som tar ansvar – inte bara för dig som anställd utan även för samhället och miljön.

Hur är det att jobba på IF?

Som försäkringsrådgivare jobbar du i hjärtat av If och du har goda möjligheter att, genom kontakt med andra funktioner och roller inom If, påverka företagets framgång och kundernas trygghet. Du får dessutom en trygg anställning med fast lön och bra förmåner – samt världens bästa kollegor!

Hur är det att arbeta på IF?

Absolut bästa arbetsgivaren jag har varit hos genom åren! Jag har alltid trivts otroligt bra hos if! Det är ett mycket bra arbetsklimat, stort stöd från kollegor, chefer och övriga. Vi hjälptes åt och lärde av varandra.

Vad gör en Försäkringssäljare?

Som försäkringsrådgivare arbetar du med att ge rådgivning kring olika slags försäkringslösningar, medan en skadereglerare hanterar skador som den försäkrade har råkat ut för. En riskbedömare, eller underwriter, arbetar istället med att bedöma risker.

Vad tjänar en kundrådgivare?

Dela

Medellön Medianlön Medelålder
24.419 kr 23.925 kr 27,7 år

Hur mycket tjänar man på Folksam?

Löneskillnader mellan män och kvinnor

År Medellön kvinnor Medellön män
2016 34 600 kronor 37 300 kronor
2017 35 300 kronor 37 700 kronor
2018 36 800 kronor 38 900 kronor
2019 37 400 kronor 40 500 kronor

Hur är det att jobba på dina försäkringar?

Trevlig arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter och trygghet är faktorer som kommer högt upp på listan i valet av arbetsgivare. Tillsammans med goda karriärmöjligheter och bra balans mellan arbetsliv och fritid, är Dina Försäkringar en arbetsgivare för framtiden.

Share this post