Allmänning

Kan man dela surf Tele2?

Kan man dela surf Tele2?

Välj datamängd Alla får varsitt abonnemang med lika mycket mobildata. Ingen mobildata delas mellan abonnemangen. Vill du surfa i länder som USA, Japan, och Australien? I abonnemanget Obegränsad ingår 50 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna plus 50 GB mobildata i ytterligare 25 länder i världen.

Måste man skicka tillbaka router Comhem?

Har du köpt utrustningen (mobiltelefon, router eller digitalbox) i samband med ett abonnemang eller en kampanj är utrustningen din när abonnemangets bindningstid har löpt ut. Lånar du din utrustning ska denna skickas tillbaka till oss när ditt abonnemang upphör.

Kan man avsluta ett abonnemang?

Du säger upp ditt mobilabonnemang genom att kontakta din mobiloperatör. Det bästa är att säga upp abonnemanget skriftligt så att du kan visa att du har sagt upp avtalet om det uppstår problem eller missförstånd. Om du behöver göra en muntlig uppsägning bör du be om att få en bekräftelse via brev eller e-post.

Kan man maila Tele2?

Mejla till Tele2 – Gå vidare till sidan ”Kontakta oss” Här kan du ställa frågor som rör betalning, kom igång, leverans, adressändring, abonnemang, köpa och uppsägning. Vi hanterar ditt ärende normalt inom 48 timmar.

Kan man ge bort Surf?

Med hjälp av en ny app som finns för både Ios och Android kan man som Tre-kund dela med sig av överbliven surfpott. För att det ska fungera behöver man ett privatabonnemang hos Tre. Genom att sedan logga in i den nya appen Tre Skicka Surf så kan man välja en kontakt och sedan välja hur mycket surf man vill skicka.

Måste man skicka tillbaka router Telia?

Telia har sitt lager hos Postnord TPL (tredjepartslogistik), och det är där returnerade routrar hamnar. Det kan handla om att en kund sagt upp sitt abonnemang och därför behöver återlämna sin router, eller om routrar som av ett eller annat skäl inte fungerar som de ska.

Vem äger routern?

Du äger routern själv / har betalat av den från din tidigare leverantör. Det nya abonnemanget är avsedd för samma infrastruktur (bredbandsuppkoppling) som det förra abonnemanget , t.e.x bredband via fiber.

Kan man bryta ett avtal med bindningstid?

Om du ingår ett avtal med bindningstid du förpliktar du dig att betala för tjänsten under hela bindningstiden. Vill du inte ha längre ha tjänsten du bundit upp dig på behöver du betala en klumpsumma för hela perioden som återstår. Det går alltså att bryta ett avtal med bindningstid men sällan utan kostnad.

Hur maila Tele2?

Tele2 Kundtjänst via E-post Kunder kan kontakta Tele2 kundtjänst via e-postadressen [email protected].

Hur kontaktar man Tele2?

90 222Tele2 / Kundtjänst

Share this post