Trendig

Vad ar Circle K affarside?

Vad är Circle K affärside?

– Vi letar ständigt efter möjligheter som förenklar vardagen för våra kunder. Nu blir det enklare än någonsin att hämta veckans mathandling från Willys och samtidigt passa på att tanka eller tvätta bilen, eller köpa med något gott att äta på vägen hem.

När fakturerar Circle K?

När fakturerar ni mig för mitt Circle K Betalkort? Fakturan skickas en gång i månaden med brytdatum mitten av månaden.

Hur länge reserveras belopp Circle K?

– När man använder sitt kort för att tanka vid en pump skickas en förfrågan till kundens bank om att reservera 1 500 kronor. Men om kunden har mindre pengar så reserveras det beloppet. När tankningen genomförts ska reservationen släppas av kundens bank inom någon minut, säger Jesper Kansbod, PA-ansvarig på OKQ8.

Vilka stationer Säljer 98 oktan?

Ett 60-tal av våra INGO-stationer i Sverige erbjuder Bensin 98. Produkten bensin 98 ger mer kraft i motorer som i är anpassade för 98. Motorn känner oktantalet och anpassar styrsystem så att den energi som bensinen innehåller utnyttjas på ett mer optimalt sätt.

Finns det nässpray på Circle K?

Hos oss hittar du receptfria läkemedel för hjälp vid förkylning, värk och feber, allergi, rökavvänjning mm. Försäljningen av receptfria läkemedel är givetvis förenad med ansvar och vår personal är utbildad enligt regler från Läkemedelsverket.

Finns det nässpray på Statoil?

Statoil hade det högsta priset på samtliga tre varor, störst var skillnaden i pris för Nasin nässpray där Statoils pris var 47 procent högre än Willys, 42.50 kronor jämfört med 28.90 kronor på Willys. Priserna på Willys var generellt lägre på de tre produkterna.

Vad är trafik på Circle K faktura?

* Trafikprodukter innefattar: glykol och kylarvätska, spolarvätska, bränsletillsatser, tvättsvamp och avfettning, billampor, torkarblad, säkringar, fläktremmar, låsolja ** Påfyllnadsolja är motorolja, växellådsolja, 2-taktsolja och hydraulolja.

Share this post