Allmänning

Ar det sakert att bestalla fran Boozt?

Är det säkert att beställa från Boozt?

Sämsta nätbutik och urdålig kundservice! Kära kund, Tack för ditt omdöme. Det ät tråkigt att läsa att du inte är nöjd med vår service eller hemsida. Vi gör alltid allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd när du handlar hos oss på Boozt.com.

Är Boozt kläder äkta?

På Trustpilot har det börjat trilla in enstjärniga recensioner från arga kunder som också har blivit bannlysta från webbshoppen. Jag har köpt och behållt varor för över 6.400 danska kronor under de senaste 18 månaderna, men ändå blivit förbjuden att handla mer på Boozt. Detta på grund av deras policy för ”Fair Use”.

Är Booztlet äkta?

Om oss. FÖRETAGSINFORMATION: Booztlet.com är den officiella outletbutiken från Boozt.com, med kläder, skor och accessoarer för hela familjen. På vissa varor kan det vara att vi enbart har någon eller några få storlekar kvar, därför gäller det vid intresse att slå till snabbt på dessa erbjudanden.

Vad är Coleter?

Ortopediska innersulor för skor.

Kan man lita på Boozt?

Snabbt och bra leverans. Inget att klaga på.

Är Booztlet seriöst?

Booztlet.com är rankat som nr 4 bland de 10 bästa företagen i kategorin Damunderkläder på Trustpilot. Booztlet.com är rankat som nr 19 bland de 26 bästa företagen i kategorin Herrkläder på Trustpilot. Booztlet.com är rankat som nr 13 bland de 21 bästa företagen i kategorin Skobutik på Trustpilot.

Kan man lita på Booztlet?

Booztlet.com är rankat som nr 17 bland de 22 bästa företagen i kategorin Barnkläder på Trustpilot. Booztlet.com är rankat som nr 20 bland de 27 bästa företagen i kategorin Butik för modeaccessoarer på Trustpilot. Booztlet.com är rankat som nr 21 bland de 27 bästa företagen i kategorin Herrkläder på Trustpilot.

Vad är skillnaden på Boozt och Booztlet?

Boozts nya butik är en outlet-affär som är tänkt att komplettera den outlet-butik (Booztlet.com) som företaget redan har på nätet. Butiken ska endast sälja varor från tidigare säsonger till nedsatta priser, ett koncept som även Zalando har kikat på.

Vad är skillnad på Boozt och Booztlet?

Är Boozt com svenskt?

Boozt AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag noterat på Nasdaq OMX Stockholm (mid cap).

Share this post