Allmänning

Varfor verifiera e post Spotify?

Varför verifiera e post Spotify?

Har du fått ett misstänkt e-postmeddelande? Ett e-postmeddelande är misstänkt om avsändarens e-postadress inte slutar med ”@spotify.com” eller om du helt enkelt tycker det ser misstänkt ut. Svara inte på, klicka inte på några länkar i och ladda inte ned något i e-postmeddelandet.

Hur ser man sin mail på Spotify?

Logga in på din kontosida. Klicka på REDIGERA PROFIL. Ange din nya e-postadress under E-post.

Hur tar man bort sitt konto på Spotify?

Avsluta din Premium-plan när som helst på din kontosida.

  1. Logga in på spotify.com/account.
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Avsluta Spotify och klicka på AVSLUTA PREMIUM.

Varför kan man inte logga in på Spotify?

Om du inte minns din e-postadress eller ditt användarnamn går du till lösenordsåterställningen och provar med olika e-postadresser som du äger. När du anger en e-postadress som är registrerad hos Spotify får du ett meddelande om att ett e-postmeddelande med lösenordsåterställning har skickats. Obs!

Kan inte logga in på Spotify står att jag är offline?

Tips: Kan du inte logga in för att kontrollera? När appen är i offlineläge kan du inte logga in med Facebook eller Apple. Du kan använda en e‑postadress och ett lösenord istället eller få hjälp genom Facebooks inloggningshjälp eller Apples inloggningshjälp.

Kan inte verifiera Spotify?

Vi samarbetar med SheerID för att verifiera din behörighet. Om formuläret inte fungerar kan du prova ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren. Eller så kan du prova den här länken i stället. Du kan även prova den här verifieringslänken.

Får inget mail från Spotify?

Gammal e-postadress? Du behöver ha åtkomst till e-postadressen för ditt Spotify-konto så att du kan öppna länken för lösenordsåterställning som vi skickar till dig. Här följer några alternativ om du inte har åtkomst: Se till att få åtkomst till e-postadressen igen om möjligt.

Får inte mail från Spotify?

Du behöver ha åtkomst till e-postadressen för ditt Spotify-konto så att du kan öppna länken för lösenordsåterställning som vi skickar till dig. Här följer några alternativ om du inte har åtkomst: Se till att få åtkomst till e-postadressen igen om möjligt. Skapa ett nytt konto och börja om från början.

Hur ändrar man betalning på Spotify?

Så här gör du för att uppdatera eller ändra dina betalningsuppgifter:

  1. Logga in på din kontosida.
  2. Gå till Din plan och klicka på UPPDATERA bredvid ditt betalningssätt.
  3. Ange ett nytt betalningssätt.

Hur ändrar man konto på Spotify?

Share this post