Frågor

Hur ar tackningen med 3?

Hur är täckningen med 3?

Tutela beskriver Tres seger som klar och skillnaden mot övriga operatörer är betydande. 6,3 procent fler av mätningarna i Tres nät nådde upp till det som Tutela beskriver som utmärkt, jämfört med tvåan på området som är Tele2.

Vilket Familjeabonnemang är bäst?

Hos Telenor kostar abonnemanget från 219 kronor (3 GB surf) i månaden plus 169 kronor per ansluten familjemedlem. Det är dessutom gratis internationella samtal inom familjen. Läs mer om Telenors familjeabonnemang här. Hos Telia kan du ansluta upp till 5 personer, som dessutom inte behöver vara släkt!

Hur funkar Familjeabonnemang 3?

Hur funkar familjeabonnemang?

  1. Välj huvudabonnemang. Ha eller skaffa vårt mobilabonnemang.
  2. Lägg till extra användare. Lägg till upp till fem extra användare i ditt huvudabonnemang.
  3. Dela surf! Varje extra användare får ett eget nummer med samtal, SMS/MMS men delar på surfen från huvudabonnemanget.

Har 3 Dålig täckning?

Så här ser mobilnätet ut för de fem största operatörerna: Operatören 3 saknar GSM-nät. UMTS-NÄTET ( 3G-HASTIGHET) Ger bra samtalskvalitet och bra hastighet på datatrafiken. Operatörerna använder nätet för både samtalstrafik och datatrafik. Tele 2 och Telia använder sig av samma nät, det gör även Telenor och 3.

Vilka har Familjeabonnemang?

Ett familjeabonnemang är ett form av mobilabonnemang som vissa mobiloperatörer erbjuder som tillåter dig och din familj att dela på datan från ett “huvudabonnemang”. Alla kostnader samlas sedan på en gemensam faktura. Idag är det enbart Telia och Telenor som erbjuder denna typ av mobilabonnemang.

Har Halebop Familjeabonnemang?

Telias lågprisalternativ Halebop har inga speciella rabatter för barn eller familjer, men det finns ett abonnemang med 30 gigabyte surf för 369 kronor per månad, det vill säga ungefär en krona billigare per gigabyte än om fyra personer delar på Telias komplettabonnemang. Tre har inget renodlat familjeabonnemang.

Vad innebär 3Flexibel?

Tre lanserar idag 3Flexibel, ett nytt abonnemang med större flexibilitet och frihet. Med 3Flexibel slopas bindningstiden, kunden kan själv bestämma delbetalningstid och får rabatt på telefonen varje månad. Dessutom kan kunden när som helst anpassa surfmängden efter sina behov.

Hur funkar Familjeabonnemang?

Med ett familjeabonnemang kan du samla flera personer i ett och samma abonnemang. Ni som tillhör abonnemanget delar på surfen och allt samlas på samma faktura. Ju fler som är anslutna till familjeabonnemanget, desto billigare blir det.

https://www.youtube.com/watch?v=8v636ZIGyms

Share this post