Blogga

Vem ar TV4 kvinnan med prins Daniel?

Vem är TV4 kvinnan med prins Daniel?

Det kan mycket väl bli så att det är TV4-kvinnan Elisabeth Tarras-Wahlberg som kan få en avgörande roll gällande beslutet om det ska bli en skilsmässa eller ej mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Missa inte flera kungliga nyheter på succésajten Allt om Kungligt!

Hur gammal var Victoria när hon gifte sig?

Samtidigt kräver ett kungabröllop planering och traditionellt sett har de ofta inträffat på våren eller sommaren. I juli 2009 fyller Victoria 32 år och är då lika gammal som hennes mamma var då hon gifte sig med kungen.

Vem var prins Daniel innan Victoria?

Samtidigt som Prinsen arbetade på träningsföretaget, var han lärare på en utbildning för personliga tränare och styrketräningsinstruktörer. 1997 startade Prins Daniel sitt eget företag och arbetade som konsult i träningsbranschen.

Hur många barn födde drottning Victoria?

Viktoria av Storbritannien

Viktoria
Gemål Albert av Sachsen-Coburg-Gotha
Barn 9 (se lista)
Ätt Huset Hannover
Far Prins Edvard, hertig av Kent och Strathearn

Vad får prins Daniel för titel När Victoria blir drottning?

Daniel blir alltså inte kung. Han blir prins när han gifter sig, och den titeln får han behålla även efter det att Victoria har tillträtt tronen.

Vem blir kung När Victoria blir drottning?

Kronprinsessan Victorias nye pojkvän, Daniel Westling, 28, kommer aldrig att bli kung. Om paret gifter sig så kan han däremot bli prins. Den svenska tronföljden är grundlagsreglerad.

Vad får Silvia för titel när kungen dör?

Silvia skulle tituleras drottning och kallas för änkedrottningen, säger historikern och författaren Herman Lindqvist, 78, till Svensk Damtidning. Det är inte bara titeln som skulle förändras för den vackra tyskan med den milda framtoningen.

Share this post