Trendig

Hur tanker du pyssel och problem?

Hur tänker du pyssel och problem?

Hur tänker du?: Pyssel och problem 2015, från 6 år, 14 min Ayla, Amina och Petra pysslar och kollar på flera filmer under tiden. Filmerna handlar om Elin som hamnar i olika situationer. Idag handlar de om Elins klasskompisar Sam och Emil som brottas, men tycker båda att det är kul?

Hur tänker du UR Play?

Filmerna de tittar på handlar om Elin som är 9 år. Elin hamnar i olika situationer, som hon sedan funderar över. Ayla och barnen diskuterar sedan vad de tycker om dilemman och problem man ibland ställs inför, både i skolan, hemma och på fritiden. Det kan handla om makt, empati, etnicitet, könsroller och jämställdhet.

Vad är ur program?

Välkommen till UR UR är ett oberoende public service-bolag som gör kunskapsprogram för hela utbildningsområdet. UR vill bidra till samhället genom kunskap, och när vi gör våra pedagogiska och journalistiska program utgår vi från de behov som finns i samhället och utbildningen.

Vem gjorde UR Play?

UR Play finansieras av public service-avgiften Sveriges Utbildningsradio är tillsammans med Sveriges Television och Sveriges Radio ett av tre public service-bolag. Verksamheten finansieras sedan 2020 av public service-avgiften, som betalas via skattsedeln.

Hur hittar jag UR Play på min TV?

Rulla till Inställningar. på startskärmen i Android TV. Välj Inställningar….Hitta en app eller ett spel som du har laddat ned tidigare

  1. Öppna Play Butik. på Android TV.
  2. Välj Mina appar högst upp.
  3. Välj en app under Installerade appar. Öppna.

Är UR Play trovärdigt?

På UR Play finns det program som är särskilt anpassade för att användas i klassrummet eller utbildningssyfte. Du hittar program för olika ämnen och stadier, många av dem har även ett tydligt pedagogiskt syfte, lärarhandledningar och arbetsblad.

Finns ur på SVT Play?

Det finns många sätt att titta och lyssna på UR. Streama programmen när du vill på UR Play. De sänds även i SVT:s kanaler, Sveriges Radios och Kunskapskanalen.

https://www.youtube.com/channel/UCp3o0pMsao5duTksUjfnMVg

Share this post