Populära

Varfor flyttade Keyyo?

Varför flyttade Keyyo?

I det ska hon försöka skaffa ett sommarjobb på sitt alldeles egna Keyyo-patenterade sätt. Direkt efter gymnasiet flyttar hon till Stockholm för att komma närmre humor- och tv-världen. Karriären tar fart. På Guldtuben-galan 2016 utses hon till Sveriges roligaste Youtuber.

Vad är Keyyos riktiga namn?

Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, född 27 februari 1997 i Omsk, Ryska federationen är en rysk-svensk komiker och programledare.

Varifrån kommer KEYO?

Omsk, RysslandKeyyo / FödelseortOmsk är en stad i västra Sibirien i Ryssland, och är administrativ huvudort för Omsk oblast. Staden ligger på låglandet i västra Sibirien vid stranden till floden Irtysj. Folkmängden uppgår till cirka 1,2 miljoner invånare.
Omsk är en betydande industristad i Ryssland. Wikipedia

Hur lång är Kristina?

Hur gammal och lång är Keyyo? Keyyo föddes den 27 februari år 1997 och är idag 24 år gammal. Något som många undrar om Keyyo är hennes längd. Under en pressträff för Let’s dance 2021 avslöjade hon för Hänt att hon är 163 centimeter lång.

Är Keyyo och Hugo ett par?

När Hänt frågade Keyyo och Hugo om detta under Let’s dance 2021 dementerade de romansryktet. – Det är klart att det blir mycket frågor om det men jag känner just nu att vi verkligen bara fokuserar på tävlingen, sa Kristina, varpå Hugo inflikade: – Vi kommer bra överens och vi är bra vänner.

Är Keyyo och Hugo ihop?

Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina kom varandra nära under Let’s dance 2021. I en intervju med Hänt berättar Hugo hur relationen ser ut idag. – Vi har ju träffat varandra massa gånger, säger han till Hänt.

Vem är Keyyo tillsammans med?

Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina kom varandra nära under Let’s dance 2021. I en intervju med Hänt berättar Hugo hur relationen ser ut idag. – Vi har ju träffat varandra massa gånger, säger han till Hänt. Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina dansade tillsammans i Let’s dance 2021.

Vilka program har Keyyo varit med i?

Keyyo med Rheborg i RysslandSedan 2019
Bäst i testSedan 2017TalangSedan 2007Må underbart med Tiffany PerssonSedan 2016Lärargalan 2021Sedan 2021
Keyyo/TV-program

Hur gammal är KEYO?

25 år (27 februari 1997)Keyyo / Ålder

Hur gammal var Keyyo när hon kom till Sverige?

Hon sammanfattar sitt unga liv fram till nu; vi kommer få veta hur artistnamnet Keyyo kom till när hon var åtta år gammal, men också varför hennes dagisfröknar gav henne smeknamnet ”zvezda blin” (jävla stjärna) och mycket, mycket mer… – Jag har längtat efter att få dela med mig av denna historia. Min historia.

Vad var Kristina Ohlssons första bok?

Kristina Ohlsson växte upp i Kristianstad och flyttade senare till Stockholm. Hon har bland annat arbetat som analytiker på Säkerhetspolisen och som terroristexpert på OSCE i Wien. 2009 förverkligade hon en dröm när hon romandebuterade med boken Askungar.

Vilka är Kristina Ohlssons mest kända böcker?

Faktaruta

  • Namn: Kristina Ohlsson.
  • Född: 1979 i Kristianstad.
  • Gör: Författare som skriver böcker både för barn och vuxna.
  • Genre/ämnen: Skräck, rysare och spänning.
  • Mest känd för: Glasbarnen, Silverpojken, Mysteriet på Hester Hill och många fler böcker.

Share this post