Populära

Vad ar SB forkortning for?

Vad är SB förkortning för?

SbAntimon / Symbol

Vad betyder förkortningen UB?

UB, förkortning för utsökningsbalken.

Vad betyder förkortningen D O?

Diskrimineringsombudsmannen (DO) är en myndighet som arbetar för ett samhälle fritt från diskriminering.

Vad är DO och vad innebär diskrimineringslagen?

Diskrimineringslagen syftar till att motverka diskriminering och främja lika rättigheter och möjligheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Vad står DO för och vad är syftet?

Diskrimineringsombudsmannen (DO) är en statlig myndighet som arbetar mot diskriminering och för allas lika rättigheter och möjligheter. DO bildades den 1 januari 2009 genom att de fyra ombudsmännen mot diskriminering slogs ihop. Dess viktigaste uppdrag är att se till att alla följer diskrimineringslagen.

Vilka restauranger äger jureskog?

Restauranger

  • Restaurang AG – Köttrestaurang belägen på Kronobergsgatan 37 vid Fridhemsplan, Kungsholmen, i Hallbergs Guldsmeds AB tidigare guldfabrik.
  • Rolfs kök.
  • AG Kötthandel – kött/charkuteri-restaurang belägen på Kungsholmen och i Nordiska Kompaniets Saluhall.
  • Jureskogs – Snabbmatskedja med inriktning på hamburgare.

Vad är AG kött?

Välkommen. AG Kötthandel är som att komma tillbaka till handelsboden. Vi bankar lövbiffen medan du tittar på, maler köttfärsen à la minute och skär entrecôten med vördnad.

Hur ser Konstgrässkor ut?

Konstgrässkor har lite kortare, ihåliga dobbar för att be bättre grepp och samtidigt minska belastningen på leder och knän. Konstgräs består av plast blandat med gummigranulat. Planerna ligger på en hårdare yta än naturgräs.

Kan man spela med Konstgrässkor på vanligt gräs?

Det finns idag skor som är framtagna för spel på både gräs och konstgräs. Konstgrässkor passar också utmärkt att spela med om man spelar på en gräsplan som är hård. Det förekommer också än idag att fotboll utövas på grus. Det finns speciella skor för detta och de är utrustade med många fler dobbar.

Share this post