Populära

Kan man sova pa Kastrup?

Kan man sova på Kastrup?

För dig som vill övernatta vid flygplatsen finns flera hotell att välja på i olika prisklasser. Allra bekvämast att bo på är naturligtvis Clarion Hotel Copenhagen Airport som har en egen gångpassage från lobbyn till Terminal 3.

Hur många terminaler har Kastrup?

Köpenhamns flygplats, Kastrup, ligger bara åtta kilometer från Köpenhamns centrum. Med 60 000 passagerare dagligen är det Nordens största flygplats. Flygplatsen är ett nav för norra Europa, och består av 3 terminaler.

Vilken terminal Köpenhamn?

Köpenhamns flygplats har tre terminaler – Terminal 1 för inrikesflyg och Terminal 2 och 3 för utrikesflyg. I Terminal 3 finns även en tågstation.

När öppnar taxfree på Kastrup?

Direkt efter säkerhetskontrollen ligger The Tax-Free Shop som som har öppet dygnet runt. Vid bagageutlämningen i terminal 3, strax innan du går ut, ligger ”The Arrival Shop” som har öppet vid alla ankomster.

Kan man sova på flygplatsen?

Även när du reser utomlands kan det hända att du behöver tillbringa natten på flygplatsen. Vissa flygplatser, som Heathrow, har särskilda sovbänkar där du kan sova riktigt gott. Tänk dock på att alltid ha uppsikt över dina värdesaker. Plånbok och pass bör du ha innanför kläderna, och din väska är en mycket bra kudde.

Hur långt innan ska man vara på flygplatsen Kastrup?

Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar före avgången, så att du har tillräckligt med tid för incheckning och säkerhetskontrollen, i synnerhet under rusningstid, på sommaren och under större helger.

Vad heter Köpenhamns storflygplats?

Kastrup är Skandinaviens största flygplats. Flygplatsen tar emot över 20 miljoner passagerare om året. Det finns tre terminaler: Terminal 1 för inrikesflygningar, samt Terminal 2 och 3 för internationella flygningar.

När ska man vara på flygplatsen Kastrup?

Incheckningstid: från 05:00 till 22:30 med SAS kontrollområde för check-in och bagdrop. Incheckningsautomater finns vid check-in området och avgångshallen samt även vid tunnelbanestation.

Share this post