Trendig

Var ar morden i paradiset inspelade?

Var är morden i paradiset inspelade?

Har du sett serien Mord i Paradiset (Death In Paradise)? Den brittiska serien spelas nämligen in runtomkring Deshaies på Guadeloupe.

Vem spelar Florence i Mord i paradiset?

Joséphine Jobert spelar DS Florence Cassell.

Hur många säsonger finns av mord i paradiset?

Den älskade serien Mord i Paradiset har blivit en riktig långkörare, vars tio säsonger nu går att se på C More, Viaplay och TV4 Play. I serien följer vi en principfast kriminalpolis från London skickas till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda brott.

I vilken kanal sänds mord i paradiset?

Se Mord i paradiset online här – Streama gratis på TV4 Play.

Var är Guadeloupe?

Var ligger Guadeloupe? I ögruppen Små Antillerna i franska Västindien. Ön tillhör Frankrike och är en del av EU. På Guadeloupe pratar de flesta franska, men en liten del av befolkningen talar även guadeloupisk kreol.

Har Guadeloupe tillhört Sverige?

Svenska Guadeloupe var en svensk koloni som grundades 1813. Kolonin låg bland de Små Antillerna i Västindien. Ön Guadeloupe överläts till Sverige 1813 och var i svensk ägo endast till 1814.

Var ska man bo på Guadeloupe?

Bo

  • Langley Resort Fort Royal (langley.eu) är vackert beläget på en udde på nordvästra Basse-Terre, omgivet av regnskog och orörda sandstränder.
  • Lo Bleu (lobleuhotel.com/fr) ligger direkt på stranden på ön Terre-de-Haut, Les Saintes.

När tillhörde Guadeloupe Sverige?

Svenska Guadeloupe var en svensk koloni som grundades 1813. Kolonin låg bland de Små Antillerna i Västindien. Ön Guadeloupe överläts till Sverige 1813 och var i svensk ägo endast till 1814. Besittningen var dock endast av formell karaktär och få svenskar vistades på ön under den 15 månader långa svenska perioden.

Hur säkert är Guadeloupe?

Frankrikes utomeuropeiska territorier Martinique, Guadeloupe, Guyana, Franska Polynesien, Nya Kaledonien och ö-områdena Réunion, Mayotte, Wallis och Futuna och Saint Pierre och Miquelon är i regel trygga resmål.

Share this post